If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pacat ca nu se pot scoate imaginile miscatoare. Din cauza frigului pe care-l detineai ,iti tremurau fe... si cred ca de aceea au sarit toti cu aparatele pe tine .
Last edited by lupulucian; 6 September 2009, 16:40.
Mi-ar fi placut sa ajung si eu ..dar abia pe la ora 13 am terminat cu facultatea. Deocamdata sunt sub scut, dar mai am totusi cateva examene ! Ma bucur ca ploaia nu a fost un impediment pentru LCG.
O saptamana faina !
Razvan, scuze. Nu am stiut ca esti la scoala, altfel nu te sunam. Aveam o rugaminte, daca se poate. Daca stii unde se pot face imprimeuri brodate in Galati ( embleme si / sau inscrisuri ) pentru tricourile LC Galati.
In alta ordine de idei, revenim de duminica viitoare, 13 septembrie, la locatia de ...iarna, parcarea Popescu, incepand cu orele 11.
Catalin, hai sa vedem cum decid baietii, ok? Pana vineri, 11 septembrie, sa hotaram ora.
Odata s-a hotarat ca din septembrie revenim la ora 11, ora intalnirii. Din motivul acesta am postat . Daca se decide ora 10, nicio problema
@ Lucian
- nu e nici o problema ca ai sunat, nu s-a intamplat nimic
- Stiu unde sa facem imprimeuri. Exact in locul unde am facut si bannerul. Daca mai tii minte, vorbisem cu prietenul ala si ramasese in jur de 1 milion pt toate tricourile. Nu mai tin minte cate tricouri luasem atunci in calcul, sau daca acum vrea alt pret. Dar in principiu, cred ca a ramas la fel. Cum termin cu examenele ( miercuri seara e ultimul ) il sun sa vad ce raspuns imi da, sa vb si pt cazul in care vrem mai putine imprimeuri
Trebuie sa ma declar absent si de data asta din cauza unei deplasari pe meleaguri prahovene. oricum, Lucian sa shtii ca orice s-ar decide in favoarea LCG eu sunt pro .
PS: inca ma mentin pt deplasarea la Bacau. Sa aveti spor in "sedinta" de duminica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment