hei eu am luat azi permisul
adica..azi am luat traseul..o intrebare..inoportuna..sau deranjanta pentru unii probabil..ce se intampla la intalnirile voastre?
n are ce cauta o fata pe acolo nu ?
)

De altfel nici nevestele/iubitele/copiii nostri nu au fost vreodata. Glumeam
Esti binevenita ... ganduri pasnice sa ai, doar!
adica..azi am luat traseul..o intrebare..inoportuna..sau deranjanta pentru unii probabil..ce se intampla la intalnirile voastre?
n are ce cauta o fata pe acolo nu ?
)
..in mare ti-a prezentat bine organizatorul nostru ceea ce facem la intalnirei...discutam vorbe...stam la o sueta la ocafea/suc...mai reparam una alta la masinute...iesim la un gratarel/pescuiala...si participam la intalnirile nationale din tara.La intalniri participa uneori si sotiile/prietenele noastre.In concluzie esti binevenita la intalnirile noastre...si sa pastrezi cu grija permisul...ca l-ai obtinut cu greu si se pierde intr-o secunda.
)) tine`l bine si cu dintii.Sa`l stapanesti sanatoasa si daca vrei ne vedem duminica la ora 10:00 in parcare la Arabesq...
...Sandu nu promitem dar om vedea...daca e ceva ne auzil la telefon.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment