If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astazi am avut o intalnire mai lunga asa ... cu bere si mici si niscaiva nerealizari. Sa vedem cum facem. In rest, bere, mici, plimbari moaca, de-astea.
Saptamana buna va doresc!
Intalniri linistite si la propriu si la figurat ne dorim...si astazi chiar de asta am avut parte...sa vedem pentru cat timp...speram cat mai mult.Si chiar nu ne dorim sa fim deranjati...
Nerealizari...hmmmm...aaaa...daaa...ne doream sa mai putem sta tolaniti pe iarba inca vreo 2-3 ore ca tare bine mai era
Nenea fotografu hai cu pozili.
Referitor la gaselnita cu loganul la iarba verde...iata link-ulhttp://www.youtube.com/watch?v=L0vVb3-MazY
Hai saptamana usoara ca nu mai e mult pana de 1 mai. si poate o punem si de o dragoste...sau o facem
Off-topic:Paul sa intrii diseara pe mess sa iti dau cateva poze cu masina ta facute ieri in drum spre Hanu.
On topic:Ieri la intalnire am facut calcul pe ce am cheltuit banii...deci nu vreau sa imi aud vorbe. (Am scris asta pentru cei care au dat bani si nu mai/vin la intalniri...daca este vreo problema bagati un pm si va raspund.)
buna dimi! iata pozele cam tarzii,dar mai bine acu decat altadata!
patul lui procust facut de valeriu si cristi a fost reusit!
avem unde dormi de acum!
cine a venit fara masina a baut bere cu alcool! cazul meu!
Da duminica asta nu ne mai gasim?Eventual la fel la un gratarel?Ia sa vedem:
Intalnire Logan Club duminica 2 mai ora 10 in valea stadionului Dunarea (intrare pe la fosta benzinarie MHC)
1.valeriuciprian
2.royskorp fara masina
3.je5
4..........
Eu nu vin duminica ca iar raman fara masina..au facut baietii de la nalba o treaba ..gramada...pozitie nu mi se aprind becurile..iar la faza scurta si lunga mi se aprinde ceata singura...
bgd_puya...daca te duci azi peste ei si stai langa masina o sa o iei tot azi...daca nu cine stie.
Da duminica asta nu ne mai gasim?Eventual la fel la un gratarel?Ia sa vedem:
Intalnire Logan Club duminica 2 mai ora 10 in valea stadionului Dunarea (intrare pe la fosta benzinarie MHC)
1.valeriuciprian
2.royskorp fara masina
3.je5
4..........
In functie de cum ne vom simti de 1 mai ia "Padurea cu alune" poate facem exact acelasi lucru si pe 2.Vorbim sambata.
Dar duminica asta nu ne mai gasim? Eventual la fel la un gratarel? Ia sa vedem:
1. valeriuciprian
2. royskorp, fara masina
3. je5
4. gl_mmm
5. ...
In functie de cum ne vom simti de 1 mai in "Padurea cu alune", poate facem exact acelasi lucru si pe 2 mai. Vorbim sambata.
1. valeriuciprian
2. royskorp, fara masina
3. je5
4. gl_mmm
5. iashca
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment