If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi-a placut foarte mult la voi...exact cum ma asteptam voie buna,veselie,exact cum imi place))....sa aveti o zi buna in continuare...sa nu va suparati ca nu am putut ramane cu voi la cafenea!
Ce imi place numele asta Hepilica)...nu stiu dar ma binedispune)...pana nu raman inzapezit pe la Galati nu ma las!Cum spune ala de la antena 1..va urma)!
Mai era o vorba tot de la Antena...tine-ti aproape...mi-a facut placere ca ati venit pe la noi...ne revansam
Facuram si intalnirea asta cum altfel decat perfect...pardon...mai mult decat perfect...am imbinat utilul cu placutul si asta a fost super bine...vom continua asa.
Incantat de cunostiinta Dannni...pacat ca nu ai putut sta mai mult...next time...pe balta sau in parcare.
Va doresc sa aveti o saptamana perfecta...la fel cum sunteti si voi.
Pozicile si de la mine.
chiar mia placut la voi si imi pare rau ca nu am putut sta mai mult
promitem ca mai venim
sa aveti o saptamana foarte buna
si nu uitati sa puneti ghetele la usa
Kinderii vostri erau ocupati inca de astazi))..unul curata geamul,altul isi nota ce s-a mai facut si la intalnirea de astazi)),eu zic ca toti au fost cuminti si la aceasta ora au deja emotii pentru ca mosul e pe aproape!Voi colegi ati fost cuminti?
Copilasi, da' aicea ce executam???
Valeriu, mai tii minte ce ti-am promis? Ca daca o fi sa ne gasim doar noi doi, si tot o sa tinem intalnirea! Iata, ca ne-au ajuns si vremurile alea ...
Sustinatorii, capu' la fund!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment