If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acum ca unii dintre colegii mai noi au vazut si locatia de vara stabilim ca incepand cu urmatoarea intalnire, cea din 05.iunie.2011 locul de intalnire se schimba la locatia de vara, respectiv in valea stadionului Dunarea. Ora ramane tot 11:00.
Si ca sa lamurim unele intrebari care mi s-au pus, celalalt grup de loganisti pe care l-ati vazut acolo sunt fosti colegi de-ai nostri care au decis sa se separe de clubul nostru. Adica, ceva nu le-a mai placut si si-au creat propria "identitate". De retinut ca nu i-a gonit nimeni, ci au plecat singuri! A fost alegerea lor sa-si creeze propriul club separandu-se de noi. Elegant, nu? Iar acelora dintre noi care-si pun intrebarea daca s-a incercat reintregirea clubului loganist galatean, raspunsul este DA, de multe ori ... si de fiecare data am fost luati la misto. A vedea dincolo de interesul propriu este mult prea greu pentru unii. Iar pentru altii supararea tine 1.000 de ani!
Pacat, mie chiar mia placut ce am vazut acolo si din pura curiozitate am intrebat de ei.Ar fi foarte frumos daca ne-am uni sa fim mult mai multi .Poate duminica la intalnire ai sa ai timp sa imi povestesti mai pe detaliat.
povestea celor 2 cluburi in galati este incilcita si nu cred ca poate fi explicata , mereu o sa afli raspunsuri diferite.
mistouri si contradictii au fost mereu .
ca in orice adunare sunt unii oameni mult prea orgoliosi si ca drept dovada nu a vrut nici unul sa cedeze si s-au format 2 cluburi LOGAN in galati .
asta nu e noutate s-au mai intimplat si in alte judete nu suntem primii si nici ultimii .
fiecare posesor de logan are dreptul sa decida ce face.
Inca o data un multumesc celui care a facut aceasta scindare...uite asa apar discutii idioate...si tu batranu70...te rog nu comenta ca nu stii poveste pana la capat cum singur ai recunoscut.Multumesc.
Cu permisiunea lui Alin,acum ca a aflat raspunsuri partiale, dar si cu permisiunea altora care au mai scris pe ultima suta de metri a acestui topic care se refera la intalnirile LoganClub Galati, nu ale altor cluburi, rog moderarea corespunzatoare a acestor ultime posturi.
Aline, daca mai ai intrebari le putem despica altadata si face-to-face, nu aici pe forum.
si cum bine a zis batranu70, fiecare loganist decide cu cine "voteaza" sau cu cine crede ca are afinitati si poate face echipa buna.
Cu permisiunea lui Alin,acum ca a aflat raspunsuri partiale, dar si cu permisiunea altora care au mai scris pe ultima suta de metri a acestui topic care se refera la intalnirile LoganClub Galati, nu ale altor cluburi, rog moderarea corespunzatoare a acestor ultime posturi.
Aline, daca mai ai intrebari le putem despica altadata si face-to-face, nu aici pe forum.
si cum bine a zis batranu70, fiecare loganist decide cu cine "voteaza" sau cu cine crede ca are afinitati si poate face echipa buna.
valeriu cred ca nu ai inteles dar povestea despre scindarea clubului o stiu dar din doua motive :
unul este explicatia celor mai batrani loganisti de pe loganclub.ro
si al doilea este de la grupul ***************.ro.
nu am spus niciodata ca nu stiu despre contradictiile dintre moderator si organizator a fost o remarca despre orgolii.
daca tu inteleti altceva e ok nu e nici o suparare fiecare are dreptul sa inteleaga ce vrea.iar cum a zis elena fiecare are afinitati catre ceva care ii place.
mrs
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment