Originally posted by xcut77
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
Stai linistit ca ei stiu ce subalterni au, nu-i nintereseaza, bani sa iasa...Ptr astia nu e decat o singura solutie...shotgunu..da nu sa-l omori, sa-l lasi handicapat, sa nu mai poata duce sticla la gura sau picioru pe pedala...gata ca ma enervez din nou si nu are rost...Originally posted by valeriuciprian View Postxcut77...fi sigur ca cineva va ramane fara carnet...si cum el a fost nesimtit si a plecat de la fata locului poti trimite pozele la bucuresti la upc...sa vada si cei mari ce subalterni au...
Merci ptr solidaritate oricum
Comment
-
Azi am mers cu un Logan 1,4 (pasager nu sofer). Daca avea gura cred ca-l injura pe sofer.
1 mi-a facut organele interne compot prin stilul de schimbat viteze (numai in suturi)
2 schimba numai la 2000 de rotatii. In 20 de m deja era la a 4-a.
3 mergea cu a 4-a cu 30 de km/hCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
sofer dom`le nu gluma....cand am zis ca`i grea soferia....in fine...cum stati cu (,(VIRGULA)) culoarea masinii in perioada asta?? la mine e din 2 culori: albastru mineral oleaca si gri in mare parte...nasol cu vremea asta ....si`nca ceva...care`i treaba cu loganurile din 2007 ca trebe duse`n service pt ce verificare??? mi`a zis maica`mea ca a dat ceva pe la tv...stie careva mai multe detalii?
Comment

, un betiv se dadea cu masina de serviciu si s-a oprit in mine...Asa ca degeaba te feresti...

Comment