If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si eu ma bucur ca sunt acasa. Cei 900 de euro vin acasa. La nashu Ca eram cu masina lui. Au fost radare fixe cu camera care te si anunta cate puncte ti-au luat. Cat bun simt la italienii astia. Mai rar.
Se vorbeste de reputatie, fis albina. Daca unii se cearta pentru reputatie, imediat sau luat masuri prin stergerea totala. Nu mai zic nimic sa nu supar pe cineva..., dar vad ca nu se mai respecta regulamentul.
Vezi si la cei de pe d...Ac... Mai exista Reputation:
In primul rand, multumesc pentru urari. Nea Ady un set de dopuri amortizor se mai gaseste si pentru mine?
Fratilor, dar cald mai este pe forumul asta. Pleaca omu cateva zile si in urma.........
In ceea ce priveste amenzile, Valeriu, n-am avut cum sa ma linistesc. Au fost trei radare diferite, fixe, in comune (ce comune sate in toata regula). Cate 5 puncte la fiecare, ori 60 de euro punctul.......Nu aveam detector si nu stiam de ele. M-au luau de la 200 de metri si afisa imediat. Nu aveam cum sa reactionez.
Ce s-au specializat italienii...Acum vreo 3 ani aveau prin sate semafoare cu radar,cum sareai de 50 se punea rosu. Abia la al 3-lea am inceput sa pricep si nu mergeam decat cu 60 max. I-mi pare rau pentru cheltuiala ta...
Pe alea inca le mai au si acum. Dar de semafor stiam sa ma feresc. De astealalte nu stiam. Au acum si semafoare care fac poza la trecerea pe rosu. Si asta la intersectii in nu stiu ce sate. Atentie din astea au montat si in Bucuresti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment