cu placere iashca. a fost placerea mea. eu pe drumurile patriei noastre am vazut radar in logan alb si am auzit de radar pe logan rosu
Discutii generale
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostNu stiu daca e de mai demult sau a aparut acum dar....ne-am tras radar galben...deci atentie Logan Balben cu barele negre si cu folie neagra pe geamurile spate B 32 SGE.Ochii in patru
Comment
-
Nicule ...vad ca ai chef de glume si de mistouri...ok nu-i problema o rezolvam...vezi ca nefolosirea functiei report cred ca se sanctioneaza.In loc sa postezi in "ajutorul" colegilor...adica cu informatii tu vad ca urmaresti fiecare litera a mea...din partea mea e ok...nu ma deranjeaza.Succes cu posturile in continuare.sigpic
Comment
-
mrfler...loganul din Braila are folie si pe geamurile din fata si are numere de Braila...iar pe langa cel din Galati am trecut de 2 ori...nu i-am facut poza de aproape pentru ca sincer imi era teama de consecinte.
Nikolas_bnm...nu e vorba aici de nici o baza de date...iti spuneam asa ca fapt divers.
andrrei_ro...vezi unde iti parchezi masina cand iesi in oras pentru a nu avea surprize de la comunitari.sigpic
Comment
-
Da Ady razie totala;centura,tel mobil,folie,s-au pus pe noi fratilor.Last edited by lupulucian; 1 April 2009, 08:27.
Comment
-
da am avut cica si musafiri din alte judete 7 la numar, pe ruta galati tecuci erau azi la ora 15 - 16 4 radare si 5 echipaje centura tel mob si rovinieta cereau
cine poate sa-mi zica si mie de unde pot face rost de niste distantiere de roti??? ieftineLast edited by lupulucian; 1 April 2009, 08:28.
Comment
Comment