Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.
Collapse
X
-
Super tare Mircea ca (,) cadoul ti-a fost de ajutor...sa le invarti cu placere.
-
norocosule...e bun ..acuma iai luat adidashi noi
) bestiei de 16 16v
) vb lu kelburtos
Leave a comment:
-
Mi-am montat "cadoul" organizatorilor pe masina. Acum am cauciucuri noi pe fata.
Vreau doar sa impartasesc bucuria si aprecierea pe care le simt. Si sa le mai multumesc o data!
Leave a comment:
-
-
si acum ce te mai lauzi gata a trecut :P sau mai vroiai sa faci un psot
)
Leave a comment:
-
Dupa finalizarea evenimentului tulcean s-au mai vizitat:
- Muzeul Deltei
- Faleza Dunarii
- Vasul-muzeu Republica (singura nava militara cu motoare cu abur, care inca mai pluteste)
Asta asa, ca o sinteza a zilei de duminica. Grupul celor care au vizitat aceste atractii s-a constituit din membri ai LC Galati, LC Braila, LC Brasov, LC Bucuresti, LC Calarasi si LC Focsani. Spledid!
Leave a comment:
-
Sony...te simti sabotat?
...scot dovezile care sa arate contrariul?
Cory...bugetul s-a redus drastic (vorbesc pentru mine) asa ca as prefera o dusa si-o venita de 1 mai.
Leave a comment:
-
No, ala era un apropo, sa vizitez bacul pe 1 mai. Am auzit ceva de o gaseala pe la Hanu Conachi, daca nu o sa fie prin tinuturile Vrancei.
Leave a comment:
-
sigur trebuie sa mearge bacu de 1 mai // ala nu cred ca se opreste vreodata doar atunci cand se va scufunda
)
Leave a comment:
-
Pai daca e de la mai multi, cu atat mai bine.
Mircea, categoric trec prin Galati in drum spre Constanta. Apropo, bacul merge pe 1 mai? Dupa ce plec de la Hanu Conachi poate vizitez si bacul!
Leave a comment:
-
cory am eu drum la odobesti la ai mei
) cat de curand...ii aduc si eu ceva vin daca tot vrea
Leave a comment:
-
Cornele ... te rezolv eu cu bacu' ... numa' treci pe la Galati Dunarea in drum spre CT.
Leave a comment:
-
da merge
Deci.
Vila Adrian
Progresului 75
Eforie Sud
Jud. Constanta.
sa-i puneti sigiliu sa nu mio deguste postasu pe drum
Leave a comment:

Leave a comment: