If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si eu am o spurpriza pt diseara...Nu sunt pultumit in totalitate de cum a iesit dar voi repara in timp greseala.. asta e inceputul proiectului pe care vreau sa il finalizez pe masina mea:P
Lasa uzzy ca daca vrei sa vii ne gasesti sunt convins ca ne gasesti cum ti-au spus si baietii daca nu la palat atunci in parcare la Master ne recunosti dupa stegulete ......De fapt ai sa-ti dai tu seama si o sa te vedem si noi dupa numarul de la masina nu?
Oricum noi te asteptam!!!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Multumim de poze...Dupa cum se observa...In poze : avem un prim membru cu PH2 si anume uzzy ....Loganul alb
s-a facut si lista de prezenta...Urmeaza sa o puna baietii + ceea ce s-a discutat: )
Cu putin spirit de aventura, ne-am adunat o serie la master in parcare cealalta la palat, dar la 21.40 ne-am adunat cu totii la palat.... In final am fost cam 20, care au venit in treacat, care au stat mai tarziu
salutam prezenta unor membri mai vechi precum ZUG - luigelo, Ionut SBL,
am avut si un nou membru, UZY, primul PH2 in clubul nostru,
am ascultat aceeasi piesa pe vreo 8 masini
am hotarat cine vine la piatra si cine se ocupa de organizarea intalnirii de duminica cat nu suntem noi in localitate
cristi a adus o noua mascota pt clubul nostru, micul alb carpatin
am admirat luminile lui ami si noile sale stroboscoape prea tare
am mai vorbit de m-au zapacit cum sa ajungi din belvedere la metro pe soseaua de centura, dar pe mine m-au pierdut, deci tot prin pacurari
s-a hotarat plecarea spre piatra in dimineata de duminica la orele 9 din parcare de la kaufland, dar e bine la 9 de plecat deci sa va adunati pe la 8.30, eu unul voi fi deja acolo impreuna cu ami, iar de coloana se ocupa vali007 si steel
ZFRul a venit la intalnirea de la master cu BMWul sau, iar la Palat cu loganul
.... Mai e ceva ce am uitat ?
asteptam sa bem de numa... Ca de... Naste sotia lui cuciosu nostru, bun draqu
lista e la vlad.... De ce i-am dat-o oare ?
Ionut LNC - duminica coloana se va forma la kaufland in drum sper piatra? Ideea este ca as fi dornic sa merg si eu ... Dar din lipsa de cunostinte , deoarece aseara am trecut doar sa va salut , nu stiu exact de unde , de la care kaufland , cel din pacurari ?
Astept rasupunsul tau . MS !! Si bafta maxima !!!
Cei care doresc sa vina duminica la Piatra Neamt ne intalnim la 8:45 in parcare la Kaufland Pacurari, iar plecarea este la ora 9:00 pentru a putea ajunge la ora 11 la intalnire.
Eu sper sa nu fie nevoie sa asteptam pe nimeni.
Daca se intampla sa intarziati sunati la 0740062021 pentru a anunta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment