If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai abtine-te cu masa ca nu se stie cine si cati vin : de examplu eu am cumatria lui Darius sambata noaptea !!!!!!!!!!Apropo!!!!!!Cumatrie la Ciuperca la Ciric la ficior-miu cine vrea sa vina e bine venit!!!!!!!!! Steel vine!!!!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Salutare tuturor, rog pe cel care a facut poze duminica trecuta la masinile termice sa le posteze aici ca sa le iau sa le pun si pe forumul nostru.
Multumesc
Adi
paul cu mine trebuie sa iei legatura intr-adevar ceva festiv suna bine si locatia e ok asa ca o lista pt duminca la 15 dupe care la o cafe la blue cafe
1. Jmek
2. Euromarket
3. ..........
bai....mi-au furat capacele la roti.....in parcare....sunt nebuni astia...spuneti-mi si mie cele mai ieftine capace de unde le iau si ce sistem antifurt sa le pun....ca....vad ca nu se poate altfel !!
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
DVD-uri Auto , GPS-uri Si Rame Foto , Camere Ptr. Mers Inapoi
DVD player,cu TV , FM , DIVX ,Bluetooh,mp3,slot de SD card , port.usb,posibilitate de a monta camera ptr.mers inapoi,telecomanda.
Pret.1100 ron.
Gps.modelul mic.pret. 500 ron
Gps.model mare,cu bluetooh,ecran 7,5".pret.880 ron.
Rame foto cu telecomanda 200 ron
Pun si niste poze.
Se accepta si comenzi din tara cu ramburs la domiciliu...
relatii la tel.0752497862
Vnx maine e miercuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jmek capace le iei din bazar deasemeni si antifurturi.(chiar ti-am vazut masina in seara asta fara capace)
@ steel....ai uitat sa spui ca dvd-ul are si GPS ...asa scrie pe cutia lui.....oricum foarte tare aparatul si "full option" ....misto si pretul ;) ...chiar e pioneer ...???
le ai acasa...?sau tre sa dai comanda din alta parte...poate aduci unu dupa sarbatori...sa ne uitam si noi ... ...e misto tare
Salut!
Acum cateva zile am "luat" un caine in plin si am busit putin bara... Ce ma deranjeaza mai mult este ca a sarit proiectorul de ceata din partea dreapta. Ma poate ajuta cineva sa-l montez la loc. pls
Cel mai probabil dupa Sarbatori!!!
Sarbatori fericite tuturor.Pana sambata nu sunt in localitate dar locatia ramane disponibila !!
Astept lista completa ca sa stiu pt cate persoane sa rezerv si ce discount ne da la consumatie !!
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment