Originally posted by VanDiesel
View Post
...
cu un telefon cum ca mi-am uitat farurile aprinse ... destul de nervos ca nu are cum (chiar ma uitasem aseara pe geam la masina cat de curata si frumoasa e - proaspat spalata + ca iti bazaie in masina daca le uiti deschise ... ) si cu gandul de a reveni in pat unde era bine si cald ... ma ridic si ma uit pe geam ... cand colo surpriza, chiar aveam pozitiile aprinse. Ma imbrac destul de sumar, aratand ca un spiridus al mosului, cu o falca in cer si una in pamant si cobor treptele blocului , cu gandul tot la pat, cald si bine . Ajung la masina. Deschid din cheie, totul bine si frumos. Deschid usa de la sofer, la fel totul bine si frumos. Aud tiuitul ... inchid din faruri si cand indrept privirea spre scaunul soferului spaima de pe lume !!!!!!!!!!!! Geamul de la pasager spart !
Va dati seama ca mi-au trecut toate soamele de pe lume si deja pe buza mea se prefigura o injuratura cat casa :-s Ma uit repede la casetofon ... ia-l de unde nu-o. JVC, cu usb si toate cele 400 de ron cumparat de vreo 3 - 4 luni. Imediat imi trece gandul la detector. Ridic privirea sub oglinda retrovizoare ... surpriza ... mama lor de prosti ... nu l-au luat
Ma uit repede in torpedou, totul bine si frumos.

imi pare rau....de acum o sa iau mereu fata de la casetofon cu mine..dar de maine ca acu nu mai am chef sa cobor
...
)))

sper sa il mai gasesc maine dimineata.... alex imi pare tare rau de intamplarea ta.... daca vrei iti dau eu pionerul meu (mp3 player) http://www.pioneer.co.uk/uk/products...0MP/index.html
diseara cine vine ?
speram sa nu aud asemenea vesti in Iasi; nu mai spun ca eu las multe in masina
gps , cass etc; nu imi e de ele cat imi e de faptul ca iti forteaza masina si te pune pe drumuri...am crezut ca s-a cam pus capat la furturile din masini in Iasi

Sa fiti fericiti, sanatosi si mereu norocosi...iar urarea e universal valabila pt fiecare loganist ce-si serbeaza azi ziua, doar ca eu numai pe ei ii cunosc personal.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment