If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da.... in zona bazar ploua..... cine vrea totusi sa mestereasca il astept sub pod la bazar unde e si talciocul la ora 14.... si vom merge tot sub pod dar in partea cu nicolina unde sunt si becuri sa aveti fesuri ca e curent acolo. eu unul abia astept sa imi testez noul cric si sa imi trag camera pe spate
Da da ne vedem la bazar la 14.00 si apoi cred ca cel mai bun e asa cum a zis ionut sa mergem in partea cu nicolina sub pod ca acolo e si lumina si nu ploua si nu ne deranjeaza nimeni!!!!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
nu am cautat bec ca nu stiu de care
am vb cu marius77 si a patit si el ceva de genu asta
a fost la service si a dat 1 leu pe bec si 20 manopera
am sa merg luni de acum la service
Hello lume !!! :-)) Sa vad poate ma descurc sa pun fotografiile ce le-am facut astazi !!! :-))
P.S. : Pacat de vreme ca nu prea a tinut cu noi ca era frumos un gratarel acolo, si am fost si putzintei, zic eu !!! :-))
super tare a fost azi....trebuie sa o facem mai des...iar locatia mie chair mi-a placut....si seara e super acolo ,nasol e ca e curent puternic ...pe mine ma cam doare capu acum...pacat ca am fost putini...era mai frumos dava era multa lume
pe la sfarsit a venit si adrian_vnx cu cativa prieteni...
ps: Ioane...cum vezi in camera??? merge bine? a cazut sau sta bine acolo???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment