Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) bv lui , nici nu trebuie sa tina cont ...
    nici radarele nu tin cont de vitezomani
    noroc
    sigpicSa traiasca urile , si

Comment

• IOnut dar pote indicatorul de la bord e stricat sa schimbap putin cu alt bord sa vedem daca tot asa sta la 6 linii!!!!!!!!!!!
      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Salutare baietii,

frumoasa intalnirea de duminica, numai din poze se vede lucrul asta. sunt convins ca acolo a fost si mai si.

e mai fiorus CMC-ul acum, ii sta f bine.
        marius am vazut ca si-a pus o smecherie de aia pe capota (pe botul masinii). da bine si am vazut ca si-a luat si hands free ;)

miercuri la 20.00 la Palat, prezent ca am cam tras chiulul si nu e bine.
        cu "ZUM" ma intalnesc mai mereu pe la munci dar conduce o "nemtoaica" WV parca

saptamana usoara si profitabila pt toata lumea !
        IS-16-GEN

Comment

• lasa ZUG noi sa fim sanatosi....
          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• HUD - Indicator viteza cu proiectare pe parbriz
            indicator viteza cu proiectare pe parbrizPret cu TVA 217,06 Ron
            IS 10 LNC Facebook

Comment

• sigpic
              Play ManagerLeague

Comment

• da da ... buna intentia , dar nu cred ca o sa o vedem "cadou" ...
                sistemul va ramane acelasi , dai banu , ai janta omologata
                ca la romani
                noroc
                sigpicSa traiasca urile , si

Comment

• sal, a dat acum la TV .... cei ce au luat amenzi la Radarele Camere Fixe....dupa 24.04.2009 amenzile sunt nule...
                  Blue Diesel Tech

Comment

• Intradevar camerele fixe s-au scos din functiune mai putin cele dintre bucuresti si brasov ca cica alea sunt ale politiei restul s-au scos din functie.

Site-ul de È™tiri cel mai citit din România. Ultimele È™tiri din È›ară È™i internaÈ›ionale, reportaje, investigaÈ›ii, È™tiri mondene È™i lifestyle. Abordare corectă, obiectivă, neutralitate politică.

Voi ce ziceti?
                    Last edited by ciuciosu; 5 May 2009, 21:19. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• ioane (LNC)ia spunele tu la baieti cum stai acum in masina ca un adevarat "ceo" ...aaa???

maine sera trebuie sa ajung cu ea spalata neaparat..ca nu se mai poate e prea murdara
                      0.9 tce SL plus

Comment

• mi-am pus azi cu ajutorul lui CIC cotiera ca cea de logan fara intaritura metalica (pe care am sa o confectionez) si e fain parca stai putin altfel... se pare ca a 5a a fost norocoasa .... sa va zica CIC cate gauri sunt in suportul ala al meu....

@taz: am o cotiera pt tine
                        IS 10 LNC Facebook

Comment

• ce vorbesti ioane..parca a fost pe post de tinta consola ta ...))))
                          0.9 tce SL plus

Comment

• Felicitari pt noua cotiera LNC-ule. Am cam tras chiulul de la intalniri in ultima vreme, dar cu motive intemeiate. In seara asta promit sa nu mai lipsesc. Ne vedem la palat.

Comment

• cat ai dat pe cotiera Ionut? (lnc)
                              www.loganclub.ro

Comment

• lume lume...vreme tine cu noi , chiar daca a tras o ploaie scurta acum soarele a iesit..

diseara intalnire la palat... haideti ca e in centru orasului..e aproape pt toti ;) ... e vechea locatie...haideti sa fim prezenti cati mai muti
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google