alexutzu ...limbajul tau lasa de dorit
@steel .... e alegerea ta dar eu totusi sper sa faci filmul
@ciuciosu ti-am luato inainte si am postat eu primul ... muhahahahaha
@jmek chiar nu sunt ...da am vazut o poza cu masina ta pe desktop la solar in tudor
)
@steel .... e alegerea ta dar eu totusi sper sa faci filmul
@ciuciosu ti-am luato inainte si am postat eu primul ... muhahahahaha
@jmek chiar nu sunt ...da am vazut o poza cu masina ta pe desktop la solar in tudor
)

salutare prieteni nam mai scris demult pe forum ami cer scuze dar problemele familiale pe care leam avut mau doborat dar acuma trebuie sa scriu si eu ceva ca la cate am citit pe forum vad ca o parte dintre noi dau dovada ca sant inca copii atatea certuri si reprosuri pentru nimica mai fratilor dati dovada de maturitate daca credeti ca puteati face ceva mai bine de ce nati esit la rampa cu propuneri ca sa o dovediti ca santeti buni acuma dupa eveniment multi viteji se cam arata e pacatdaca ati ajuns sa va certai si de la niste filmari ;daca se simte cineva ofensat asta e are sai treaca mai aveti rabdare si o sa apara si rezolvarea ca doara sau ocupat niste persone mai vechi din club si care au pus suflet si pun in ce fac pentru care ar trebui sa aratam macar putin respect ca au dus acest club la afirmarea de acuma ,asa ca lasati ambitiile astea copilaresti deoparte

Comment