Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Intradevar e frumusel Duster-ul, si mie mi-a cam ramas la inima. Am auzit ca prin luna mai s-ar lansa, asa ca nu mai avem mult pana la un drive-test

    de asemenea observatia legata de loganurile aparut la inceput, 2004-2005 e complet adevarata si e bine de urmat si in cazul acesta probabil, fiind un produs nou al celor de la Dacia. am putea sa ne abtinem primii doi ani eu cel putin cred ca din cauza banilor, vreau-nu vreau, ma voi abtine

    Eu mi-am schimbat parbrizul la AGER, pe Sf. Andrei si l-au pus f bine, fara sa apara ulterior probleme. In privinta pretului nu mai tin minte, a trecut ceva timp si l-am schimbat si pe casco.
    IS-16-GEN

    Comment


    • andrei stii ca forum e citit si de cei de la caremil ? stii ca in avatar ti se vede nr de inmatriculare ? be smart, pt asta sunt intalnirile
      IS 10 LNC Facebook

      Comment


      • @andro_cd:
        1. Parbriz incearca in Podul de Fier, langa Catena . Sunt importatori
        2. Folie carbon montata prof. vezi la Accent Trading, in Metalurgie
        sigpicAm o problema. Ma grabesc.

        Comment


        • Din cate am vazut vin vremuri "racoroase" la sfarsit de saptamana -23 gr.C, chiar -29 gr.C vazusem undeva. Sper totusi sa se fi inselat de data asta in privinta minimelor

          Daca are cineva cateva sfaturi pt astfel de temperaturi, pt loganelele noastre, ar prinde bine. Cred ca cel mai important e sa ne tina antigelul si bateria.

          Multumesc si multa caldura in suflete !
          IS-16-GEN

          Comment


          • Sfaturi

            Oameni buni, degeaba iti iei Duster, daca nu ai bani de cauciucuri de iarna pe el. Intr-o zi am ajuns la blocul lui vali007, unde nu am urcat panta din cauza zapezii. E drept ca nici nu am incercat. Vali007, din cauza asta nu mai vreau acolo, ma intelegi?Am gasit o alta panta mai usor de urcat si acolo m-am hotarat, chair daca ningea tare acum 2 zile.
            Dusterul imi place si mie, dar daca nu are motor de minim 1,9 nu e bun deloc. Cei 105 CP de pe 1,6 de 16 v, nu-l vor ajuta deloc. In schimb daca pretul e bun, de maxim 16000 e bun de luat......Inca ceva, imi pare rau pentru Jmek, se pare ca are oleaca de ghinion, dar ii gasim antidotul candva. In rest, loganul e o masina buna , nu vreau sa va zic de ultimile 2 saptamani de cand colind dealurile din jurul Iasului, unde am facut un pik de off-road. Secretul e treapta 1, cu ambreiajul tinut, turare usoara si bagat a 2 a la maxim 2500 ture.In rest e ok. Si inca ceva. Unde nu am urcat cu fata, am urcat cu spatele, stim cu totii de ce..........Pe frigul asta, e bine de pus un carton in fata radiatorului, pe jumatatea fara elice.....Eu mai fac ceva, o trag cu fata la garaj sau in parcare cu fata la gardul viu(mai des). De ce?Nu trage aerul foarte rece la prima pornire, iar bateria are ceva grade in plus decat daca ar sufla in fata. Inca un sfat, foarte bun, verificat de cativa ani buni.Incercati sa porniti motorul cu ambreiajul apasat, dupa 5 -10 secunde, dati usor drumul la ambreiaj, maneta fiind la punctul mort desigur. Motorul va rupe uleiul mai vascos de pe cilindri, mai usor, apoi cand capata oleaca de vana, va face fata mai bine la invartitul uleiului din cutia de viteze, care e gelatina, pina se incalzeste. Lasati sa mearga 10 secunde in gol, apoi introduceti in viteza si plecati unde doriti. Va doresc sa treceti iarna mai usor tinand cont si de ce v-am spus. O zi excelenta!

            My Car

            Comment


            • Am un coleg care sta peste drum de un an de zile si a spus ca anu trecut nu au fost probleme cu urcatul, el avand un polo, pentru ca altfel stateam si eu putin pe ganduri.

              Comment


              • vali007, da` cat e de la strada pana in fata blocului unde stai? cati metri?
                sigpic42.453.149

                Comment


                • am si eu o problema... mi s-a dezlipit un papuc de la luneta de-acolo de la dezaburire... stie cineva unde sau cu ce as putea sa-l lipesc la loc sa mai si functioneze ??
                  Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
                  ID: cipry263

                  Comment


                  • A sosit momentul sa schimb husele de la scaune desi nu sunt deteriorate, au fost folosite 4 ani deja ...
                    Ce imi recomandati? Si de unde sa cumpar?

                    Vreau sa se aseze bine pe scaune - astea pe care vreau sa le arunc nu s-au potrivit la fix...

                    Comment


                    • Originally posted by hriberiu View Post
                      vali007, da` cat e de la strada pana in fata blocului unde stai? cati metri?
                      Pai sunt vreo 300 m, din care 200 asfaltati si 100 piatra. Probleme sunt doar cand zapada este proaspata si pufoasa .

                      Comment


                      • si BCV se reface usor usor...sper ca la urmatoarea intalnire sa vin cu iubita mea ...
                        Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                        Comment


                        • Asa repede? Numai sa o faca la fel cum era.

                          Comment


                          • Huse si zapada moale. Grozav tabloul, nu?

                            Huse bune gasesti la conex, calea chisinaului. Au o serie dintr-un material excelent, mai dur un pik, dar rezistent. Valioo7, e adevarat dar acum cand e frig si daca s-a apucat sa se topeasca un pik, s-a facut ghetus. Ar fi bine ca drumul ala sa nu-l asfalteze niciodata, altfel greu de urcat iarna.......Nici eu n-as vrea, desi panta e mai dulce aici........In rest, va doresc numai bine........

                            My Car

                            Comment


                            • Nenea Dan, lasa bre' turatiile astea de benzinare, eu acolo am deja 180N/m, conform tabelului de la test, iar alea de zici matale au 70-90 N/m tot conform cu tabelul. Legat de pozitionarea cartonului, este o necesitate pentru deplasari mici si aproape de medii, cand se doreste ca temperatura sa creasca repede ( in special taxi ).
                              Iar in legatura cu asezarea masinii fata de directia vantului, mai ales in perioada rece, se poate rezolva problema cu combustibilul de la Rompetrol. Eu am diesel, si porneste la sfert in fiecare dimineata de doi ani si ceva (auto din 2006 la al doilea proprietar ). Am auzit ca cei de la Petrom abia au introdus motorina Nordic, deh cam tarziu si mai scumpa decat majoritatea de pe piata. De notat si locatia, adica in afara orasului, soseaua Rediu-Tatari, adica in conditii de ses, unde conform cu toate datele de meteo sunt cu pana la 5 grade mai jos in conditii de frig, iar vara e mult mai racoare decat in oras.
                              Si apropo de Duster, ar trebui sa nu depaseasca 13 mii, dupa ce au declarat initial, insa vom vedea pana la urma ce va iesi.

                              Originally posted by euromarket View Post
                              andrei stii ca forum e citit si de cei de la caremil ? stii ca in avatar ti se vede nr de inmatriculare ? be smart, pt asta sunt intalnirile
                              Nenea Ionut, eu cred ca nu ar trebui sa ne fie frica de cei de la Caremil. Pana la urma noi platim un serviciu, ei daca nu sunt buni, pa! si la urmatorul service. Ce pot face ? Foamea este din ce in ce mai mare, si nu suntem decat pe la jumatatea crizei. Nu au decat sa ia masuri fata de proprii angajati, pentru a atrage clientii si astfel poate vor reusi sa ramana in formula actuala. Nu-si permit actiuni de razbunare, self ego, sau alte chestii copilaresti. Eu personal am fost multumir pana acum de serviciile lor, dar daca cineva dintre membrii actuali si viitori ai FRT IASI au experiente negative cu acesti domni, este foarte bine sa le faca publice, pentru a sti sa ne ferim la randul nostru.
                              Last edited by MARIUS-77; 23 January 2010, 21:52. Reason: Automerged Doublepost
                              http://www.cbmania.ro

                              Comment


                              • Azi dimineata la -30° Celsius a pornit la a 3-a cheie, tare mi-a fost frica sa nu fie inghetata apa din motorina si sa am alte belele. Cand m-am intors acasa am bagat jumatate de rezervor Top Nordic Diesel de la Petrom. Si tare ma bate gandul sa bag si bateria in casa diseara.Dupa vreo 100 m, dupa ce am plecat dimineata, mi s-a aprins becul de la apa pentru vreo 4-5 secunde, sa trebuiasca sa completez cu antigel?

                                Aaaa, am uitat sa mentionez consumul gigantic, 6,6 L/100km mers numai in oras.
                                Last edited by vali007; 24 January 2010, 10:23.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google