Aseara nu am mai avut timp sa postez lista de prezenta dar imediat ce ajung acasa am sa ma ocup si de treaba asta !!!! (acu sunt la servici)
). Promit ca duminica ne vedem, pana la urma am ajuns in iasi cu al meu golan. Era tare trist ca il las acasa si pana la urma am cedat
. Cat despre radarele din Iasi, eu nu inteleg la ce le pun, ca la ce drumuri sunt e imposibil sa te prinda. Sper sa nu intelegeti ca o zic cu raudatate, dar am fost ieri la pranz la o plimbare prin oras si e dezastru asfaltul.....Anyway....ne vedem duminica la intalnire. Sporuri multe va doresc
)
)

nu uitati 26 este canalul nostru 
asa oleaca de statie... de la vanatori auzeam pe unu de la felicia si pe un coleg de pe bucium
si imi tipa unul din letcani ca fu radare la targu' frumos
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment