totusi cand intalnirea asta??data.....
ms ca as vrea si eu sa particip :P
ms ca as vrea si eu sa particip :P

si Taz, care a reusit in sfarsit sa ajunga 
va place cum suna ideea ? ca in reclama de la rompetrol....
unde noi suntem cei care avem loganuri dornici de socializare si doriti de putina adrenalina si ceilalti care isi vor vinde masinile si isi vor lua logan ca sa faca parte din clubul nostru ... sper sa nu fi lezat pe cineva 
)
Un calup micut de poze si din partea mea
erau 3 masini culoarea ca a mea una langa alta. Si a fost o faza criza in care, bazat ma duc in spatele masinii sa imi iau aparatul foto din geanta de pe bancheta. Si cand colo ... deschid portiera ... nimic
Si mi-au sarit in creier 2 variante: 1. a fost furata si 2. nu e masina mea. Dar 1 era prea puternica implementata, pana cand m-a intrebat cineva ce caut in masina lui :-s si am rasuflat usurat. Pe urma am mai avut vreo 2 tentative ;)) sa intru in alte masini :P
chiar incep sa simt ca sunte o maree familie de prieteni ;))
... nu eram pregatit cu mini trepiedul care am tot spus ca am sa imi echipez masina, tot uit sa il urc la bord. In fine. S-a mers pana prin copou, la ne-a pompierul
Foarte TAAARE apropos :P Pe urma ne-am ambalat motoarele pentru a ne reuni la un ceai , a ... nu, cu siguranta nu ceai
) la o bere fara alcool - care a fost mai ieftina decat ceaiul 
si la impartit stick-ere
si pe urma ne-am luat talpasita, deja cu gandul la urmatoarea duminica.
Concluzie : Chiar daca e frig cu minus afara, logan club Iasi se poate distra 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment