If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multam baieti de urari dar sa stiti ca am baut si cate o bere in cinstea voastra si datorita lui ciuciosu am marit comunitatea logan club Iasi si cu o rulota
hai sa va arat putina imaginatie care combinata cu multa munca,a devenit realitate..eu il felicit pe florin pentru ce a realizat,este foarte,foarte reusit si se vede ca a pus suflet..
multumesc andrei (sper sa rezolvam problema cu grila)...,putin cam murdaca dupa lungul drum pana la suceava(nu am fost eu ci tatal meu) si tony ,eleroul sa comportat OK la 145-150 km/h nustiu peste
Foarte misto eleronul!! Imi place foarte mult si se potriveste ca uns. Da-mi te rog un PM sa-mi zici daca l-ai gasit de cumparat gata facut si un pret te rog!
Nu am reusit sa ajung duminica la intalnire, vremea de afara m-a impiedicat. Am plecat in concediu, asa ca nu voi fi prezent nici la urmatoarele doua intalniri. Asa ca aveti grija.
si eu sunt mandru de loganul meu
Ajunsei si io acasa si voi fi prezent la intalnirea de maine ....daca nu ma insel am fost intampinat de CST pe la palat cand am ajuns in iasi iar in Venus m-am intalnit cu un membru logan club iasi dar imi scapa numele
la palat cand te-ai intalnit cu CST si stateai la semafor..te-am salutat si eu ...te-am vazut cu tot cu rulota...dar erai mult prea concentrat asupra culorii rosu )
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment