Ms frumos! Asta e magia LoganClub.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Exista intradevar si optiunea de a porta un motor (de preferinta cu tot cu cutie si electronica). Doar ca nu e stilul meu. Un ax cu came sport, nou, costa cam la 1400 ron.
Eu vreau doar sa aduc niste imbunatatiri motorului de uzina. Raman de parere ca daca se dovedeste a fi fiabila, varianta cu turbina e cea care merita luata in calcul.Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
Asa prietene nu te lasa intimidat baga mare la tunarit si atunci cind ai sa ajungi acolo unde trebuie o sa vedem daca ma sunt pareri de rau ,ca sa-ti mai ei nustiu se masina s-au cu nustiu ce motor asta este tuning profesionist, sa aduci o masina mai slabuta intr-un stagiu avansat cel putin asa cred eu .ps te sustin incontinuare BAGA MARE
aaaaaaaaaaa si parerea mea personala este sa discuti anumite subiecte cu acei care intradevar ar putea sa-ti dea niste sfaturi de calitate in acest domeniu [no ofens]
Comment
-
-
da ce-ti trebuie vot bog ,daca vrei sa-ti ei zona din LCI stai linistit ca baietii te-au votat deja muuuhahahaha,cine are nevoie de un stres prin preajma ,eu unul NU muuuuhahahaha,zona placutaOriginally posted by 45BoG View PostRevin si eu cu intrebarea....
ps.ne vedem pe 400 la duel SMECHERE
Comment

dar vedem miercuri..

Comment