Alarme Auto Ieftine In Kaufland Pacurari !!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alarme Auto Ieftine In Kaufland Pacurari !!

    salutare tuturor ...
    o sa fiu scurt si la obiect ...
    sunt ... *in momentul de fata , nu bag mana in foc ca or mai fi pe stoc sau aceeasi oferta ; alarme auto pilot cu modul pornire motor si alte ... functii , in kaufland pacurari *scuzati repetarea , cu 40 lei !!! 400.000 lei vechi...
    azi mi-am luat eu , si tot azi am si instalat-o ... cat am mai purat-o m i s-a parut ok.are functie de deschidere portbagaj , pentru cine are ... rearmare automata , rearmare silentioasa ... avertizare usa deschisa , avertizare stare nearmata ... si altele ... cutia si restul au ramas in masina , de aia nu pot da detalii mai multe , functie de localizare masina... "de asta mi-am amintit acum"
    ... in fine ...chestia e ca ... cea mai ieftina alarma din carrefour e 120 ron ... si nu mai stiu exact daca e modelul asta sau altul ...
    pentru cei interesati ... dati o raita pe acolo ... chiar cum intrati in fata , pana la raionul cu oale ... acolo undeva pe colt e un raft mic ... cutiile sunt la nivelul ochiului *daca or mai fi .
    pentru 40 lei ... iti asigura masina *mai ales ca eu am avut o patanie cu masina sparta ... pentru mine asta a fost ... fara cuvinte ))
    va urez o seara placuta ...
    noroc si drumuri bune
    sigpicSa traiasca urile , si

  • #2
    cu modul pornire motor??? adica o pornesti din telecomanda??? ai instalat-o si merge? adica porneste?? mi se pare exagerat de ieftina daca are functia asta! sa nu imi spui ca are si pager ca acum ma duc sa o iau!!!
    0.9 tce SL plus

    Comment


    • #3
      ehehe ciuciule , chiar pager nu are )
      nam instalat modulul de pornire motor , ca e dci a meu , si cum ii frig iarna , mai degraba o pornesc eu la cheie dupa ce fac incalzirea calumea la bujii...
      trage o fuga si vezi ,ori daca vrei , ii fac o poza la cutie *ca atat a mai ramas , si la modulul ala ...eventual la telecomenzi
      pt 40 lei ... e parfum
      noroc
      sigpicSa traiasca urile , si

      Comment


      • #4
        Daca are si modul de pornire motor e chiar tare pretul! Ai facut pozele?

        Comment


        • #5
          Numai in Iasi la Kaufland sunt aceste alarme ? O sa incerc sa ajung in seara asta si eu la Kaufland poate am noroc si e o oferta nationala. La banii astia e chilipir, chiar daca nu montezi modulul de pornire a motorului.
          sigpic

          Comment


          • #6
            Nu are modul de pornire motor. DieselLGN ma intereseaza si pe mine cum ai instalat alarma. Detalii mai exacte(firul de culoare XXX vine pus la ........). Mi-am achizitionat si eu una, acum sa vad cum o montez.
            sigpic
            Play ManagerLeague

            Comment


            • #7
              Am ajuns si eu in Kaufland dar se pare ca aici alarma costa 120 RON si dupa cum zicea si bragelone NU are modul de pornire a motorului.
              sigpic

              Comment


              • #8
                MAVERICK_SS verifica pretul la un aparat de ala de citit pretul. Nici eu nu am mai gasit alarma pe raftul cu reducere de care scria colegul nostru din iasi, in schimb am gasito acolo la raionul cu produse pentru masina la pretul de 119 lei. M-am dus sa verific pretul de curiozitate, si costa doar 39,99 lei.
                sigpic
                Play ManagerLeague

                Comment


                • #9
                  Eu am luat una din metro berceni acum 3 luni Pilot aa1029 la 238 lei cu pager plus toate functiile optionale, deschiderea portbagajului am montato eu alarma merge bine in magazine era 300 lei cel putin deci spor la cumparat
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Chestia aia care ziceti voi nu ii modulul pornire motor, ii un releu sau ce o fi care blocheaza motorul sa porneasca fara cheia in contact aproape toate alarmele au.
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

                    Comment


                    • #11
                      m-as mira sa fie ceva de capul iei la banii aia.un prieten sia luat tot pilot din supermarchetul respectiv dar nu la banii astia si dupa cateva zile a inceput sa ii semnalizeze singura sa sune de nebuna,deci "gunoaie" asa le zic eu... bafta!
                      cum zicea si Razvan,acel releu sau ce o fii ,e pt. Blocarea motorului in mod armat
                      Last edited by alex_comisaru; 7 January 2010, 01:05.

                      Comment


                      • #12
                        @bragelone: Poti sa pui o poza te rog cu cutia alarmei ? Desi nu cred ca in Arad sa fie alt tip de alarma Pilot, nu ar strica o poza ca macar sa stiu daca am vazut eu ce trebuie.
                        Maine fac tot posibilul sa mai trec odata pe la Kaufland, azi nici nu m-am gandit sa verific pretul la aparat, am vazut ca e 120, am zis pas si basta.

                        @alex_comisaru: Poate e asa cum zici, dar la 40 de RON eu zic ca merita sa incerci. Oricum conteaza si cine ti-o monteaza. Nu e totuna sa o montezi tu singur in garaj sau dai un ban in plus si mergi la un electrician autorizat care se pricepe la montat.
                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          MAVERICK_SS da, ai dreptate.si eu am tot Pilot montata de mai bine de 1 an si nu am avut nici o problema cu ea,plus ca am activat si funcia antijefuire,se blocheaza usiile dupa cateva secunde dupa pornire.conteaza si mesterul care o pune....

                          Comment


                          • #14
                            MAVERICK_SS: E o cutie mica rosie cu un "Audi" argintiu pe ea. Sunt la serviciu acum, am sa pun o poza cand ajung acasa diseara daca o sa mai ai nevoie.
                            sigpic
                            Play ManagerLeague

                            Comment


                            • #15
                              Este foarte buna, am si eu alarma Pilot, luata de la Real Bacau...79 lei...identica cu cea din Kaufland. O am de 5 luni si nu-mi face probleme...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google