CONCURS: Castiga Unul Din Cele ZECE Schimburi De Anvelope De La AutoStop Palas Iasi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CONCURS: Castiga Unul Din Cele ZECE Schimburi De Anvelope De La AutoStop Palas Iasi

    Concurs! Click un like la www.facebook.com/autostopserviceroti si la www.facebook.com/iasi4uro dupa care posteaza acest link de concurs pe pagina ta de facebook, dupa care va trebui in zona de mai jos de comentarii sa confirmi in scris ca ai urmat pasii, nu uita sa folosesti adresa de email corecta ca sa te putem contacta in cazul in care ai castigat. Poti castiga unul din cele doua schimburi de anvelope saptamanale din partea AutoStop si iasi4u! Concursul incepe astazi 04 noiembrie si se termina pe 23 decembrie 2013. In fiecare saptamana AutoStop situat in parcarea Palas Iasi impreuna cu iasi4u.ro ofera cate doua schimburi de anvelope gratuite, astfel incat iarna sa te prinda pregatit in acest an, extragerea are loc in fiecare vineri.
    Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, posteaza in zona de comeontarii din partea de jos a acestei pagini faptul ca ai respectat termenii impusi, ai grija sa completezi adresa de email corecta pentru ca astfel de vom contacta in cazul in care esti fericitul castigator.
    Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti prin situl random.org in fiecare vineri si vor putea sa se bucure de premiul castigat pana la finalul anului 2013.

    Mai multe detalii pe: http://www.iasi4u.ro/2013-concurs-ca...utostop-palas/

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google