Extragere Bujie Rupta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Extragere Bujie Rupta

    Sal

    Stie cineva un service in Iasi unde pot extrage o bujie din motor ? Preferabil un service care a mai facut chestia asta ....Bujia se invarte in gol

    merci

  • #2
    Eu as sacrifica o tubulara, cheie de bujii mai ieftina, luata din targ, bag adeziv bicomponent poxipol in cheie, cheia in bujie, las 6h pt intarire in funct de temp de afara, si incerc sa desfac bujie prin rotire in sensul desfacerii si tragere in acelasi timp.
    ps
    cumva este rupta bujia in doua? partea cu filet in chiuloasa? daca da, se poate dar este mai complicat, sigur se demonteaza chiuloasa, raman reziduri metalice ce trebiue curatate.
    trimis de pe mobil
    Last edited by Oti; 24 January 2016, 13:38.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

    Comment


    • #3
      sper ca nu se invarte in gol in filet?

      Comment


      • #4
        Nasol moment!! Oricum, chiuloasa aia e "compromisă" din cauză că filetul de pe chiuloasa s-a dus.. Ar merge încercat să scoți bujia aia cu un pistol pneumatic, la service. Cam lafel se procedează și cu prezoanele roților care se învârt în gol..
        Trebuie rectificat pasul filetului, dar cred că va trebui și o bucșă pusă pe bujia respectivă pentru că va scapa compresie. Mai bine cumperi altă chiuloasă. Pe dci sau mpi ai pățit-o?
        My turbo lag, give your MPI, a chance

        Comment


        • #5
          se invarte in gol nu iese nu intra si e DCI
          Eu stiu exact ce trebuie facut si cum fara a sacrifica chiuloasa ...au mai facut si altii ....doar ca am nevoie de un service care sa aiba trusa in cauza si un mecanic priceout care a mai facut astfel de chestii ...cica ar fi un service bun pe la Holboca inainte de Tomesti ;;;;iesirea prin Dancu

          Comment


          • #6
            Daca este filetul, chiuloasa este compromisa deja, filet aluminiu vs filet OL, daca este rupta in doua, filetul ramas blocat in chiuloasa si partea cu cheia mobila, obligatoriu se demont chiulosa, nu ai nevoie de superscule pt demontare, trebuie sa faci un patrat pe gaura si o desfaci.

            trimis de pe mobil
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

            Comment


            • #7
              Da. Christian daca stii de trusa incearca si solutia aia. S-ar putea sa mearga. Vezi ai grija la pasul filetului de pe tarod. Sa fie acelasi cu al bujiei. Ti-as recomanda sa dai chiuloasa jos pentru asta.
              Se face mult span care o sa curga in capul pistonului. Cauta un service care sa fie specializat si "vestit" pentru reparatii motoare.
              Last edited by skd_ozenel; 25 January 2016, 07:44.

              Comment


              • #8
                Va salut!
                Referitor la bujia rupta in chiulasa, este un domn la Urziceni, cunoscut sub numele de Bunicu' printre internauti care se ocupa strict cu extragerea bujiilor rupte in chiulasa, fara desfacerea motorului. Am fost acum ceva timp la dansul cu un Opel Astra, la indrumarea unor prieteni si cele doua bujii rupte in chiulasa masinii mele au fost extrase in mai putin de o ora. Eu o sa merg la dansul pentru fiecare operatie pe care o voi face de acum inainte bujiilor.
                Numarul de telefon al lui Bunicu' este: 0735043086

                Comment


                • #9
                  Exista helicoiluri si extractoare si in alte colturi ale tarii, de la Iasi la urziceni e departe.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google