Stati fratilor cuminti..puneti-va folie omologata..daca faceti fals de acte(va aruncam mancare cu prastia)..
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Subiect de discutie incins...pana la urma sa incheiem cu totul....deci daca iti pui folie neomologata nu dai actele(mai ales talonul),iar faza cu omologarea e nasoala rau de tot,te incadreaza la fals si uz de fals....
...,sau dak nu :200 Euro LLumar si nu ai probleme....ramane decizia ta ;)
Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:22.
Comment
-
Bai sa cam incins spiritele pe acile cu o folie, de parca vati puneo cu ea
....eu unul sunt de parere asa cu a spus si ABY....iti pui folie Lumar la un service autorizat RAR sa nu ai probleme cu militeni cand te opresc....chestia cu folie la 1 milion si ai si omologare si timbre, mie unul mie cam tarseala sa merg sa dau de un militean destep ca am cam incurcato si nici nu mai merge sa-i mai mituesti ca umbla in haita
.....parerea mea e ca dai 200 de euro dar dormi linistit....
Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:25.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
si eu mi-as mai dori sa ies din aceasta monotonie, o scapare pe la munte nu ar strica.....duminica la intalnire o sa dezbatem si aceasta excursie....si sper sa fim cat mai multi...Originally posted by ABY View PostPoi dak duminica ne intalnim ...adik sigur ne intalnim...vb de plecare la munte ..
Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:25.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Va dau eu folie daia de saci sa va puneti pe geam si moca.ati luato razna cu folia oameni buni.eu am folie daia de 1 mil m-au oprit toti si nu a zis nimeni nimic.pui llumar ai calitate pui dasta iti mai iese o bula o mai dai jos pui alta si tot asa.asta e diferenta bine si de bani.Last edited by Al3x; 30 April 2008, 22:26.
Comment
-
Haide-ti sa mai calmez spiritele pe aici. Folia la 1 mil este omologata. Puteti sa verificati aici http://www.rarom.ro/cs-uploads/listaOCP1.html, unde sunt firmele si produsele omologate,apare firma alfaromtrans si folia DRK, dar depinde peste ce politist dati pe strada. Am fost ieri la ITP, cel de acolo cand a auzit ca am folie, n-a contat ca e llumar, si ca aveam omologare. s-a uitat decat la folia pe fata, a zis ca spatele nu-l intereseaza. Am mai zis pe un thread despre scrisoare pe care am primit-o de la RAR. De acolo reiese ca poti sa pui ce folie vrei pe spate din moment daca ai oglinzi laterale.Last edited by laur_cos; 21 March 2008, 09:50.
Comment

, ce mai gramatica stiu. Ionut conform rar-ului folia este omologata,dar ca unii politisti nu stiu si fac gura, asta e partea a 2-a.
Comment