Chiar ca am fost numerosi, cand am ajuns in parcare la bemo am crezut ca am nimerit gresit si ca nu sunt baieti de-ai mei , chiar foarte frumoasa intalnire, nu a mai fost demult asa, si multumim baitilor noi care nea onorat cu prezenta
, chiar foarte frumoasa intalnire, nu a mai fost demult asa, si multumim baitilor noi care nea onorat cu prezenta ,  e bine si sper sa fim din ce in ce mai multi la viitoarele intalniri....imi pare rau ca nu am putut veni cu voi la gratareala, asta e poate data aviatoare
,  e bine si sper sa fim din ce in ce mai multi la viitoarele intalniri....imi pare rau ca nu am putut veni cu voi la gratareala, asta e poate data aviatoare ....
....

, chiar foarte frumoasa intalnire, nu a mai fost demult asa, si multumim baitilor noi care nea onorat cu prezenta
, chiar foarte frumoasa intalnire, nu a mai fost demult asa, si multumim baitilor noi care nea onorat cu prezenta ,  e bine si sper sa fim din ce in ce mai multi la viitoarele intalniri....imi pare rau ca nu am putut veni cu voi la gratareala, asta e poate data aviatoare
,  e bine si sper sa fim din ce in ce mai multi la viitoarele intalniri....imi pare rau ca nu am putut veni cu voi la gratareala, asta e poate data aviatoare ....
....

. A fost frumos...A fost si lume...Am mai plecat si akasa ca "ingheta frigu"
. A fost frumos...A fost si lume...Am mai plecat si akasa ca "ingheta frigu"  ...Data viitoare o sa ma imbrac calumea si o sa stau pana cand vrei u.
...Data viitoare o sa ma imbrac calumea si o sa stau pana cand vrei u. 
Comment