Bazarul din MIOVENI
Collapse
X
-
Ma intereseaza si pe mine o sticla de far stanga ph1 noua,are cineva?
Leave a comment:
-
Functioneaza absolut impecabil..am multe persoane de pe aici din zona care pot confirma asta..ok..o sa anunt daca trimit prin posta
Leave a comment:
-
sal
RaduFan din pacate nu am pe nimeni in zona ta sa l poata vedea..... functioneaza in parametri normali nu? daca doresti trimiti prin posta daca nu nu eu daca iese la 50ron cu tot cu transport e ok, cu stima! anunta ma prin pm
Leave a comment:
-
o sa revin cu poze...eu il am montat deasupra casetofonului ..a fost prevazut cu 2 locase in care se pune banda dubluadeziva inclusa in pachetul lor..si senzorul de exterior il am tras pana sub masina prin portbagaj.
este vorba de acesta http://www.germanelectronics.ro/conr...853397#reviews
In ce scuze de dublu post rog un moderator sa lipeasca cele 2 posturi..
@adyzz..am zis ca nu as vrea sa trimit in tara..daca ai pe cineva sa vina sa-l ia..sau sa fii prin trecere pe aici cu cea mai mare placere..pentru ca prefer sa fac proba de fata cu omul sa vada daca functioneaza cum trebuie.
Leave a comment:
-
sal
ofer 50ron cu transportul inclus prin posta pana in Oradea, poti sa mai faci cateva poze si ziua cu el si sa mi spui cum le conectez, unde il montez, cu stima! pentru RaduFan
Leave a comment:
-
Valabil
Se mai adauga:Originally posted by gaby'92 View PostDe vanzare pachet subwoofer auto Magnat Edition B33 (800w) + amplificator Magnat (500w) + cablajele aferente 500 RON !!!
Predare personala in Mioveni sau Pitesti.
statie cb TTI 550 hp (o am de o saptamana de noua)+ talpa magnetica 350 lei
serigrafie neagra + ace albe 20 lei
Leave a comment:
-
s-au dat.Originally posted by solano View Postvand serigrafie duster, cadrane, 2 diplay-uri pe negativ, limbi rosii si 3 seturi de cadrane de prestige, 20 lei /set.
serigrafie+cadrane= 50 lei
display negativ= 30 lei
Serigrafie+cadrane+Display+limbi= 80 ron.
La cerere, asigur montaj.
a mai ramas un display pe negativ.
pret=30 lei.
Leave a comment:
-
Caut sa cumpar bradutii originali cu care se prinde contra-aripa de plastic la rotile din fata.
Leave a comment:
-
vand serigrafie duster
vand serigrafie duster, cadrane, 2 diplay-uri pe negativ, limbi rosii si 3 seturi de cadrane de prestige, 20 lei /set.
serigrafie+cadrane= 50 lei
display negativ= 30 lei
Serigrafie+cadrane+Display+limbi= 80 ron.
La cerere, asigur montaj.Last edited by solano; 20 March 2013, 10:43.
Leave a comment:
-
Caut "agrafele" de plastic care se fixeaza pe stalpii din fata la parbriz si de care se prind plasticele ornamentale. Am nevoie de cateva bucati noi.
Leave a comment:
-
vand si eu un cauciuc continental 185 65 15 88t dot 06 mers vreo 20000 de km,pret 60 ron
Leave a comment:

Leave a comment: