"Vilanul" este rezervat pt cateva zile.
Poze : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=5957
Bazarul din MIOVENI
Collapse
X
-
o poza cu el ? ma intereseaza cu vilanul in piele
o poza te rogOriginally posted by dsign View PostSchimb volan PH1 imbracat in PIELE ADEVARATA folosit foarte putin cu un volan PH1 normal si o diferenta de 150 lei.
Volanul a fost imbracat in piele de catre Gabi ( Instructorul ) cu putin timp inainte ca eu sa imi montez volanul sport. L-am pastrat in conditii deosebite : la intuneric, imbracat in folie de plastic si tratat cu crema speciala.
In functie de starea volanului pe care-l primesc la schimb sunt dispus sa negociez suma initiala.
Leave a comment:
-
Schimb volan PH1 imbracat in PIELE ADEVARATA folosit foarte putin cu un volan PH1 normal si o diferenta de 150 lei.
Volanul a fost imbracat in piele de catre Gabi ( Instructorul ) cu putin timp inainte ca eu sa imi montez volanul sport. L-am pastrat in conditii deosebite : la intuneric, imbracat in folie de plastic si tratat cu crema speciala.
In functie de starea volanului pe care-l primesc la schimb sunt dispus sa negociez suma initiala.
Leave a comment:
-
Vand:
Tableta Allview AX4 Nano ca sigilata, neverlocked(factura + garantie 24 luni)
Pret 349 lei
Camera foto Samsung WB600
Pachet complet
Pret 299 lei
Leave a comment:
-
Vand doua difuzoare originale Logan (Blaupunkt), 13cm diametru, cu suportii de prindere si grilele originale.
Pret 50lei.
Leave a comment:
-
-Pat de mijloc cu saltea din furnir de stejarOriginally posted by chelull View PostVand:
-1 buc Cauciuc Michelin energy saver 185/65/R15 (DOT 0808) NOU - Pret 180 ron. (POZE mai sus)
- set inele cromate Logan Facelift - 25 ron setul (POZE mai sus)
- set boxe Pioneer TS-G1302i 130w /25W NOM - 60 ron setul
TEL:0742806834
Dimensiuni: 200cm x 140cm
Culoare: stejar
Sertar lateral de depozitare.
Include saltea.
Bine intretinut. Se poate vedea in Topoloveni/ Arges.
Leave a comment:
-
poza ceva?Originally posted by al!n View PostVand player cu mp3 Maxwell 4x50w in perfecta stare de functionare.Pret 50lei.
Leave a comment:
-
Vand:
-1 buc Cauciuc Michelin energy saver 185/65/R15 (DOT 0808) NOU - Pret 180 ron. (POZE mai sus)
- set inele cromate Logan Facelift - 25 ron setul (POZE mai sus)
- set boxe Pioneer TS-G1302i 130w /25W NOM - 60 ron setul - LINK (http://www.shopmania.ro/echipament-a...g1302i-6164056)
TEL:0742806834
Leave a comment:
-
Salut, le vinzi separat doar pe cele de spate ? daca da, un pret te rog.Originally posted by alex13 View PostSchimb arcuri hr in stare impecabila cu eibach sau weitec sa nu fie taiate.
Eu cred ca sunt printre putinii "norocosi" caruia i s-a rupt un arc H&R pe dreapta spate
Leave a comment:
-
Am eu capace model Sinaia, 120 ron setul 4 bucati, trimit si prin posta.Originally posted by ciprishor View PostSalut, as vrea sa stiu pretul si starea capacelor. Trimiti si prin posta?
Capacele sunt in stare foarte buna as putea spune aproape noi, au doar mici zgarieturi fine pe lac. iti atasez si poze.
Sau schimb cu capace jante Renault model Nervastella.
Leave a comment:
-
Vand:
-1 buc Cauciuc Michelin energy saver 185/65/R15 (DOT 0808) NOU - Pret 180 ron.
- set inele cromate Logan Facelift - 25 ron setul
Leave a comment:

Leave a comment: