Sambata Radu...Ca nu avem rabdare pana duminica
Noul membru e un vecin de`al meu...Speram sa fie prezent
Noul membru e un vecin de`al meu...Speram sa fie prezent

V-am vizitat stadionul deci stiu unde sa vin . Comentariul tau il iau ca pe o invitatie sa stii
! Vin destul de des in Piatra..Abia astept sa va fac "surpriza" daca se poate numi asa !

Cam cand crezi ca ai sa ajungi din nou pe meleaguri nemtene?
. Nu stiu..Depinde si de timpul meu liber si prioritatile care se ivesc . Cand am venit data trecuta am vazut un logan trecand prin fata casei si avea pe parbriz Logan Club
Era de culoare albastra...Ori egee..Ori mai inchisa..Nu mai stiu ! Presupun ca nu sunt prea multe cu sticker !
) Glumesc! Asta daca nu se joaca ceahlaul - roman..La fotbal :P

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment