Intalnirea e la stadion....Pacat ca nu voi putea fi prezent sambata asta.
si am vazut ca se misca treaba bine pe aici ;) Sambata ceva intalneala? Ca mi`e dor sa mai vin si eu
)
..Eu unul mi-am luat leduri,numai ca acum as vrea sa imi schimb plafoniera cu una de mcv sau cu o varianta mai buna,sa am si eu 2 becuri in plafoniera.Am vazut la unul in bucale ca vinde leduri albe pentru pozitii si plafoniera cu 35 ron,si erau cu inel racitor.Imaginea pe care o avea pusa cu ele,asa cum se vad noaptea, zici ca erau faza de intalnire si nu pozitiile.

Am vazut un Logan cu ceva oameni in masina care claxona

Ati mai stat?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment