are cineva de vanzare bare fata-spate logan ph2 cu proiectoare blu navy ?
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
De ceva vreme CD player-ul original (SIEMENS) nu mai invarte, nu mai citeste, nu mai scoate CD-ul. Intr-un cuvant e mort.
Stiti pe cineva care se pricepe sa-l repare sau un alt CD player SH?
Multumesc.sigpic
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
Vand HTC Desire S
Telefonul este NOU, achizitionat de la Orange Romania in data de 25.06.2012, deci este blocat in retea!Am factura si garantie 24 luni!
Pachetul este complet asa cum l-am luat din magazin, casti, incarcator, cablu de date si card!
Ofer in plus si o husa de silicon si folie pt ecran!
Pretul este 749 lei!!
Comment
-
*Vand router Linksys wrt54gl cu dd-wrt instalat, pachetul contine router+alimentator+cablu ethernet. Motivul vanzarii: upgrade la TP-LINK TL-WR1043ND.
Pret: 170 ron, negociabil.
----------------------------------------------------
*vand sau schimb xbox 360 cu kinect si 3 jocuri, din care 2 sunt pt senzorul kinect (castigat la un concurs, folosit de vre-o 2 - 3ori, ne modat/ne desfacut/ne ...)
personal nu sunt fan console si nu il folosesc
pachetul este complet
Pret 1000 ron neg, accept si eventuale schimburirenault fan
Comment
-
schimb cu audio pt auto, ofer diferenta daca este cazulOriginally posted by alinushy View Post*Vand router Linksys wrt54gl cu dd-wrt instalat, pachetul contine router+alimentator+cablu ethernet. Motivul vanzarii: upgrade la TP-LINK TL-WR1043ND.
Pret: 170 ron, negociabil.
----------------------------------------------------
*vand sau schimb xbox 360 cu kinect si 3 jocuri, din care 2 sunt pt senzorul kinect (castigat la un concurs, folosit de vre-o 2 - 3ori, ne modat/ne desfacut/ne ...)
personal nu sunt fan console si nu il folosesc
pachetul este complet
Pret 1000 ron neg, accept si eventuale schimburirenault fan
Comment
-
Aveti idee unde mai sunt magazine care comercializeaza jante de aliaj prin pitesti(in afara de alfaromtrans).
Ma intereseaza modelul asta:Attached Files
Comment
-
mai este unul pe Fratii Golesti (sensul de mers spre Prundu), pe stanga inainte de blocul din parcarea garii. Cam vis-a-vis de locul unde sunt masini SH pe dreapta.Originally posted by viorelu View PostAveti idee unde mai sunt magazine care comercializeaza jante de aliaj prin pitesti(in afara de alfaromtrans).
Ma intereseaza modelul asta:
TEHNODINAMIC era inchis acum o saptamana si ceva pentru renovare.
Poate un coleg din Mioveni ne zice daca s-a deschis cumva...
Bafta la gasit!
Comment
-
salut.Originally posted by AlexAXL View Postcumpar manere exterioare albe + oglinzi exterioare albe
imi sugereaza cineva de unde?
manere exterioare albe am eu un set[noi-noute] la 110 lei/set
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment

...o sa ma interesez...sa vedem cu ce ajung pe acolo.Poate mai stie cineva pe altcineva 
Comment