Zona vesela LCPitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• plangeti!!

Comment

• pentru...?
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• Chiar pentru ce...poate de mila celui din filmulet

Comment

• ohooo avem soacraaaaa......din mila ca ii da de ii sare creiiiieriiii....
          prost.

Comment

• soacre ...nu scapati voi asa usor de ochiul lor,mai cu seama ca dati semne ca v-ati cam lenevit in ultima vreme...

Comment

• se vede o revergorare
              prost.

Comment

• ba merge...la fix te repereaza si cu telefonul inchis..trebuie sa scoti cartela
                prost.

Comment

• Un hacker, obsedat de jocuri, moare si ajunge in rai. Ajungand vede scris pe usa biroului lui D-zeu "plecat in vacanta". Sparge usa, intra si incearca sa sparga codurile leptopului lui D-zeu, ca sa stearga fisierele cu pacatele lui. Este prins si trimis in iad.
                  Dupa doua saptamani il suna dracu pe D-zeu si-i spune:
                  - Ba, ia-l pa asta de aici ca mi-a omorat toti dracii si ma intreaba cum trece la nivelul 2!!!
                  prost.

Comment

• era mai lung ma
                    "...mi-a omorat toti dracii, a spart toate cazanele cu smoala ca sa gaseasca comori si de 2 zile ma alearga prin iad sa ma omoare ca sa treaca la nivelul 2"

Comment

• ) pe asta nu il stiam...

Un divort se desfasoara la tribunal intre doi ex.
                      Se cearta pentru custodia fiicei lor.
                      Femeia isi exprima argumentul ei:
                      "Eu am adus-o pe lume cu durere, custodia imi revine mie. "
                      Judecatorul catre sotu:
                      "ce aveti de spus ca argument al dv? "
                      Omul reflecta putin si apoi zice calm:
                      "Dle. Judecator, daca dv bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese un Pepsi, al cui e Pepsi-ul, al masinii sau al dv?"
                      prost.

Comment

• CE POTI FACE CU O FIESTA DE 650 D CAI
                        prost.

Comment

• a atins-o de cateva ori, pacat de jante dar tot dat draq e!!

Comment

• mama mama si iar mama ce poate sa faca dilau
                            sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• asta e mic copil pe langa ce poate baiatul ala cu D.A.Y....))))

Comment

• unde a crescut asta frate ca zici ca a scapat din pusca
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google