Poze cu masin(ar)ii de admirat......
Collapse
X
-
-
o bijuterie de masina..poza proaspataAttached Files
Leave a comment:
-
doua romanesti prinse ieri in fuga intr-o parcare si o baba de buik
Leave a comment:
-
Eu pun toti banii pe asta micu!
Pleaca un pic mai prost ca loganul meu dar totusi se descurca!!!
Leave a comment:
-
da petre.nu se leaga politzia de tine pe strada daca esti ok.poti sa fii manga si sa mergi bine .nu faci nimic ilegal nu te baga in seama.de jante si tobe nici nu mai vb .polo,suzuki si tot felu de ragaoci cu jante pe 17.duminica vezi pe strazi subaru ,supra,mazda care mai de care mai dichisite.la astia da ai acte in regula nu ai treaba reviziile sunt ok deci....modifici ce vrei.dar ei au piste,circuite,duminica se aduna si cred ca iese ceva frumos.a iesit urat o data.accident cu 3 morti.avand multe autostrazi au pe langa drumuri pe care nu prea le folosesc si acolo rup motoarele in 2 .sunt linii drepte de 2-3 km.a dat un motociclist intr-o masina de i s-a imprastiat corpu si bosorogii din masina ne urmaresc de sus acu.nu va pot pune pozele ca nu e voie aici ca va speriati.
Leave a comment:
-
cateva poze de azi .tot cu telefonul din pacate ca daca le fac cu camera nu le pot urca.asta e tehnologia.sa nu radeti de siera ca e piesa masina sub capota.e masina de drift si nu este decat coswort.si taraba aia alba e periculoasa.am vazut-o liveAttached Files- Fotografie-0094.jpg (107.4 KB, 225 views)
- Fotografie-0096.jpg (102.1 KB, 181 views)
- Fotografie-0097.jpg (81.4 KB, 164 views)
- Fotografie-0098.jpg (81.3 KB, 163 views)
- Fotografie-0099.jpg (100.8 KB, 161 views)
- Fotografie-0100.jpg (93.8 KB, 154 views)
- Fotografie-0101.jpg (92.8 KB, 152 views)
- Fotografie-0102.jpg (93.2 KB, 169 views)
- Fotografie-0103.jpg (68.4 KB, 150 views)
- Fotografie-0104.jpg (104.8 KB, 144 views)
Leave a comment:

))
Leave a comment: