Carciuma da' Pitesti ...discutii libere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ionut CIA
    replied
    Sa fiu sincer imi este dor de vremurile cand jucam fotbal la sala sporturilor, bowling sau pe sintetic la Maracineni(nu ma deranjaza locatia actuala), ma refer la echipe, eram doar ai nostri ne permite-am si o gluma, nu jucam sa ajungem in LIGA 1.....

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Originally posted by ionut cia View Post
    la fotbal sunt doar 3 sau 4 din club restu sunt prieteni de-ai vostrii, de aceia eu si alti colegi din club nu mai venim la fotbal. Cand ne strangeam doar noi din club ne distram super........
    e invers ...daca nu atzi mai venit voi..a trebuit sa aducem oameni ca nu puteam sa jucam in 6- 7 mebrii catzi am ramas....
    ...cia credema ca a si refacce ieri echipele pentru 2h de distractie si ras...dar trebuie sa veniti si voi.....numai drn u cate perechi de pantaloni a rupt)))))

Leave a comment:

• ionut CIA
    replied
    Originally posted by DISSSEL View Post
    ...deocamdata vin dor la fotbal
    La fotbal sunt doar 3 sau 4 din club restu sunt prieteni de-ai vostrii, de aceia eu si alti colegi din club nu mai venim la fotbal. Cand ne strangeam doar noi din club ne distram super........

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    ...deocamdata vin dor la fotbal

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    ba terminati-va cu copilariile alea ca va dau ban la toti...ce importanta are ca ne intalnim la stadion in strand ,la finante..nu are abs nici o importanta...important e ca noi sa ne intalnim...
    petre oricum suntem la categoria de raiseri din partea politiei...doar prin simplul fapt ca ne intalnim la stadion sau oriunde alta parte...eu am vb cu niste baieti de la politie sa vina la intalnirile noastre da se pare ca nu au aparut
    Last edited by alexutzu; 2 September 2011, 10:03.

Leave a comment:

• Champion
    replied
    intalnirile sunt intalniri, fotbalul e fotbal , finantele sunt finante, iar orele care sunt stabilite ar fi bine sa fie si respectate de acum inkolo.....daca unii nu mai vor sa vina f bine....se strang alti membrii nu plange nimeni...decat certuri si multi mai bine liniste si mai putini
    Si cine zice de fotbal ca nu e ok , atunci ce ar fi sa nu mai organizam nicio alta actiune in afara de stat sub capota...nici donatii nimic ...e bine asa?NU ;) Fiecare activitate cu rostul ei (LA TIMPUL EI).

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    stai ma ca nu a zis nimeni ca abandoneaza clubul....am zis ca nu mai participam la intalniri de genu..

Leave a comment:

• ionut CIA
    replied
    Nu inteleg care este problema ca am dat o fuga in parcare la finante, din contra se face mai mult cunoscut acest club si asta nu inseamna ca este obligatoriu sa facem liniute sau alte nebunii ilegale, cat despre ora de intalnire mi-se pare foarte tarzie(asta am mai spuso)si nu vad nici-o problema ca am ajuns mai devreme la stadion cu mai multi colegi din club.

Propun sa facem o sedinta (un fulger) sa punem la punct toate problemele legate de ora, locatie si alte activitati legate de club, observa ca multi colegi isi aduna jucariile si pleaca, eu zic ca nu suntem copii si hai sa fim putin cu capul pe umeri, ca asta nu este un motiv sa ne certam sau sa abandonam clubul.

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Florin are drepate , clubul e auto, fotbalul il facem asa ca activitate conexa in cadrul clubului sa da m suncile jos (ce sti tu dnf ule) )
    uko nu s a ales prafu nici cand ne intalneam 3 pesoane sambata ,nu o sa se observe ca nu mai vin 2 ...3 membri

Leave a comment:

• Alin0007
    replied
    Stiu ca nu's obligat si de asta nu o sa mai vin.

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    aline unde vezi tu ca sa micsorat nr membrilor? daca nuti place locatiile si vrei fotbal..iti dau io o minge sa aalergi dupa ia...noi avem club de auto nu de fotbal.cui ii place vine cui nu...nuinimeni obligat.
    uko cine a zis ca se alege praful..stai linistita ca nu o sa se aleaga.garantez .

Leave a comment:

• uko
    replied
    pacat...mai aveam un piculetz si faceam si eu un an in club dar vad ca incet incet se alege praful.....trist

Leave a comment:

• Alin0007
    replied
    Ambitiile unor membrii se pare ca vor micsora numarul celor prezenti la intalniri. Mult succes in continoare, si intalniti-va cand vreti. La 19, la 20, fiecare cu prietenii lui.
    Sa ne vedem cu bine, la fotbal.

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Ce vroiam sa punctez defapt este ca stiti bine cat am incercat sa nu fim catalogat ca si club de raceri sa nu avem probleme si acum dintr o data atzi mutat intalnirile oficiale la finante, dar daca asta este dorinta membrilor binenteles ca o respect.
    sa ne vedem cu bine....in trafic

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    Originally posted by MariusDorin View Post
    Dupa ce ca ati pus niste ore de intalnire de comun acord tot voi nu le respectati, cat despre locul unde ne intalnim nu prea cred ca e asa important.

Sa spuna cei care vin la finante de vreo saptamana daca s-a luat cineva de ei sau au fost deranjati de ceva.

Nu trebuie sa devina obligatie clubu asta, daca se vrea se vine si se face orice si oriunde.

Apropo de raceri, masini tunate si alte "alea"...e un club de masini si asta ne-a adus sa fim impreuna -masina-, altfel nu ne cunosteam nici acum. Mi se pare normal sa vreau sa vad o masina sa aud o scartaiala pe langa altele, nu stiu ce vi se pare voua ca e deplasat.

Cat despre catalogarile celor care se duc acolo nu vad daca isi au rostul.

Apopo de ce spune petre ca am zis eu "hai sa mergem ca nu ne baga nimeni in seama" e luata din context sau atunci ai ajuns tu si asa ai inteles. era vb de altceva, pompy chemase pe cineva care nu l-a bagat in seama si eu faceam o gluma, ca sa clarificam si situatia asta.

Deci propun sa nu ne mai pistonam unii pe altii ca nu are rost, ajungem la alte alea si asa unii dintre noi au ajuns, nu cred ca suntem niste pusti sa ne certam in fata blocului.
    ai maree dreptate.punct.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google