Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pana la urma asa se numeste ?Originally posted by DISSSEL View Postpoate nu stiati!!!
Zi si mie petrica ca sa stiu sa nu mai prapadesc amortizoarele pe maracineni
Leave a comment:
-
asta cu punctele e buna ca daca iei si 2 puncte pt un an, orice fapta faci care implica 15puncte tot nu ramai fara permis ca mai ai p-alea bonus... fiitza. asta e pt baietasii aia care nu aveau rude suficient de darnice sau pile nu suficient de bune pt a rezolva pe loc. pt accidente cu neacordare de prioritate care sunt cu 15p si 3 luni de suspendare acuma ramai cu permis, deci... tot rau spre... si mai rau...
Leave a comment:
-
cred ca se bazeaza pe faptul ca ...suntem in romania si garantat or sa gaseasca un motiv sa te penalizeze
))
asta e o fantezie de a taOriginally posted by uko View Postretroactiv merge? am de luat pt 8 ani
))))
Leave a comment:
-
Mai nou se vrea ca disciplina în trafic să se recompenseze. Astfel toţi cei care nu încalcă regulile de circulaţie, timp de douăsprezece luni, vor primi de la poliţişti două puncte de graţie
Mai mult: Primesti puncte bonus daca conduci regulamentar
CE ZICETI DE ASTA
Leave a comment:
-
Cred ca lea-au oprit pt sau... Sau s-au... Nush... Ca nu aveam semnal
Leave a comment:
-
Mi le-au oprit in vama, ca nu aveau haine prea multe si se carau una pe alta drept bagaje... Eu cred ca din cauza bauturii dar nu garantez...
Leave a comment:
-
toata lumea doarme si cafeaua se raceste
Leave a comment:

))
Leave a comment: