seara baeti
Carciuma da' Pitesti ...discutii libere
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mare prostie faci. Antibioticele nu fac decat sa scada imunitatea organismului si chiar daca iti trece cateva zile, raceala va reveni. Si ce este mai grav ca, acum cu acesta temperatura ridicata, virusurile se dezvolta in voie.Originally posted by Bleizer View Postnu pot, sunt racit rau de la Craciun si o tin de atunci pe augumentin

Take care.
Comment
-
UKO, la mine nu mai merg medicamentele si siropurile slabe, trec direct la forta majora, numai asa imi revin, altfel nu, mama mea stie, e medic, acum la pensie si stie ce-mi zice si ce face
cosmine, daca iau tuica in urmatoarele ore imi pregatesti inhumarea, augumentinu e cel mai al drak medicamentlipsa text
Comment
-
ADICA TE IMBALSAMEZI SINGUR si GRATUITOriginally posted by Bleizer View PostUKO, la mine nu mai merg medicamentele si siropurile slabe, trec direct la forta majora, numai asa imi revin, altfel nu, mama mea stie, e medic, acum la pensie si stie ce-mi zice si ce face
cosmine, daca iau tuica in urmatoarele ore imi pregatesti inhumarea, augumentinu e cel mai al drak medicament
)))))))))))))))))))))))))
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
lasati ma omu in pace.el nici nu are vata pt nas si voi l-ati si bagat la pastrat.ia cu cafea si esti ca nou.va zic ceva ce nu e aberatie.aici daca te duci la doctor ca esti racit ,ti-e rau chestii d-astea normale in afara de 150 e consultatzia iti dau si medicamente:PARACETAMOL.pe bune.la orice paracetamol zici ca e cel mai al dreaq leac[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
pentru doritori
Comment
-
ba ce saraci sunteti nici macar aspirina nu avetiOriginally posted by bitza_bik View Postlasati ma omu in pace.el nici nu are vata pt nas si voi l-ati si bagat la pastrat.ia cu cafea si esti ca nou.va zic ceva ce nu e aberatie.aici daca te duci la doctor ca esti racit ,ti-e rau chestii d-astea normale in afara de 150 e consultatzia iti dau si medicamente:PARACETAMOL.pe bune.la orice paracetamol zici ca e cel mai al dreaq leac
))
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment

Comment