Bazar & Donatii - Logan Club Ploiesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristyano
    replied
    Gasesti pe 23 august sigur. Mi-am cumparat eu pentru dezaburire acum aproximativ un an.Eu l-am luat de la primul magazin cu piese auto de pe stanga cum te duci spre centru.

Leave a comment:

• COSTYN
    replied
    Originally posted by tavinush View Post
    si eu am aceeasi problema. stii vreun magazin ok? initial ma gandisem la densitron sa intreb.
    Sa imi spui si mie daca gasesti.

Leave a comment:

• tavinush
    replied
    si eu am aceeasi problema. stii vreun magazin ok? initial ma gandisem la densitron sa intreb.

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    Pe 23 august au pui led

Leave a comment:

• COSTYN
    replied
    Becuri pt butoanele de actionare a gemurilor are cineva?

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    Pt cd pioner e

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    Se doneaza
    Attached Files

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    asteptam cu nerabdare sa vedem ce urmeaza si cu sufletul pana la gura pana la rezultatul final ca sa zic asa

Leave a comment:

• cynegeticos
    replied
    Originally posted by vishuveve View Post
    acum asteptam sa auzim noile achizitii. cat mai dureaza pana vin? Nu de alta dar nu mai avem rabdare ca vrem sa le auzim si plus de asta nu mai avem nici muzica la intalniri :p
    Daca se face duminica viitoare intalnire s-ar putea sa ai ocazia sa asculti SA-urile alea de 10" de la Vlad la mine pe masina, sau daca nu sunt alea o sa fie un GZ Nuclear de 15", oricum, sper sa nu raman chiar in c***l gol... )
    Maine ma duc sa vad cu care ma aleg pana in februarie cand ajunge Sundown-ul...

Leave a comment:

• faraonw
    replied
    cu muzica mai sunt si eu pe la intalniri,momentan am ramas in locul lui alin )

Leave a comment:

• vishuveve
    replied
    acum asteptam sa auzim noile achizitii. cat mai dureaza pana vin? Nu de alta dar nu mai avem rabdare ca vrem sa le auzim si plus de asta nu mai avem nici muzica la intalniri :p

Leave a comment:

• cynegeticos
    replied
    Originally posted by cynegeticos View Post
    Intra la vanzare subwoofer alcatuit din 2 difuzoare SPL Dynamics XTR 12, 2 bobine de 4 ohmi in stare excelenta estetica si de functionare, fara absolut nici un defect! Se vand cu incinta din poze, se pot lega la 1 sau 4 ohmi!
    Subwoofer-ele se pot proba pe masina mea sau a clientului!

Pret cu incinta : 1200 ron!
    Pret fara incinta : 1000 ron!
    Vandute!...

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    tre sa o vad,adik vreau sa stiu modelul scrie-l si tu aici sau pune o poza te rog frumos !

Leave a comment:

• sli_waz
    replied
    ia zi andreie ce dai la chim cu statia ce oferi

Leave a comment:

• adrian DRG
    replied
    salut baieti

Am si eu nevoie de grilele acelea din bara fata de logan an 2006 si de sigla fata..ms astept raspunsurile voastre

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google