maxim 4 dus, 4 intors
) 8x2 = 16 puncte. adica du-te ca un un bun cetatean si preda permisul
)))))))))))))))
)))))))))))))))
)))))))))))))))
( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h
... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla
(( cine are idee cam ce ar putea fi
k ma sperie rau
((((((
( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h
... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla
(( cine are idee cam ce ar putea fi
k ma sperie rau
((((((
.. au se pare un nou soft care ..din ce am inteles !? poate sa prevada..sau sa depisteze si cand se fac manevre gen..depasirea liniei continue si alte asemenea. din ce am inteles sunt si f f f mici ..sau puse in anumite locatii de unde nu se observa decat la o analiza mai ..succinta".. sa nu spuneti ca nu v am avizat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment