Bravo fratilor.Unii alearga cu loganasul de colo pana colo si voi stati la discutii.Felicitari
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Super petrecere la sediu Logan Club Pucioasa
Duminica 5 decembrie 2010,orele 11. Intalnirea membrilor fondatori si implinirea a 5 luni de infiintare a LCP.Astept noi colegi si simpatizanti sa se alatura pentru a petrece alaturi de noi.
Muzica,voia buna ,un gratar si un vin fiert.
aviatorul76&barbuoctav-organizatori de intalniri locale
Va asteptam.
Comment
-
si ce raspuns v-ati dat? eu unul, sincer, nu am vazut nici macar un set de jante la nici o masina de acolo...Originally posted by aviatorul76 View Post...ce tuning ne-am facut...
banuiesc ca nu vin cu masinile...Originally posted by aviatorul76 View Postsa stiu cati litri de vin ,tuica si bere sa iau.
sau poate vin dar nu mai pleaca...
sigpic
Comment
-
Eu am vazut crucile la 16v-ul ala gri, frumos frumosOriginally posted by sinx View Postsi ce raspuns v-ati dat? eu unul, sincer, nu am vazut nici macar un set de jante la nici o masina de acolo...
, vreau si eu
!!!
@aviatorul: incearca sa mai tii si la glume din cand in cand, prea multa seriozitate strica, imi place ca tii la disciplina. Mult succes cu clubul in continuare!
Comment

Sper sa vine si zapada pana atunci sa simtim si noi ca e iarna afara si poate sa facem si niste alunecari controlate si chiar un om de zapada
Comment