Pacat tvstar sa stii ca nu ai 16V veritabil daca nu faci remapare la Doc , poti sa mai scazi din aia 120Hp
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
105CAI si 10 magari, poate acolo a vrut sa ajunga. ;)Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Mi-am luat carnetuuul!!
De acum vine si Alina (eu) lui Rares85VER cu un MCV, dar nu se stie inca cand ca masina e in dubla folosinta
Azi n-am venit ca am lucrat, sapt trecuta am avut o nunta amandoi (cred ca eu voi raspunde si in locul lui pe forum :P )
Cum a fost azi? Am inteles ca a fost sapt trecuta colega-mea Diana cu Auto Sibiu show si v-a luat interview...In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
tin sa multumesc baietiilor de la sb am avut onoarea sa va cunosc.multumesc si lui DOC pt modificarile facute sper sa nu mai am probleme...sper sa ne vedem curand
Comment
-
Intalnire LoganClub Sibiu, (NR.20-2010) din 15 mai 2010 (NR.121)
ceva poze daca mi permiteti:
Valeriu61: Multumim FLR pentru poze, din pacate sunt singurele de la intalnirea de astazi. 7 membrii LCS, sunt la FElix.Last edited by valeriu61; 23 May 2010, 18:42.
Comment
-
Am ajuns si eu acasa intr-un final. Asta dupa ce in drum spre Sibiu am facut praf placa de presiune la Honda. Era in plan un kit de ambreiaj mai bun insa acum este o urgenta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Vai Cristi pai asta este nubuna rau de la 150 in sus urca mai repede decit de la 30 la 100 serios.Dar mo facut David cu 1,5 a lui frate.mama mama merge bine masina aia dar ii mai sare cate un furtun.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
Originally posted by tvstar1 View PostDoc la Kangoo 1,5 dci 82 cai faci remapare cat costa? si la 1,6 16v 120 cai la asta cat costa?am glumit 105 cai.
Originally posted by cristivsb View PostAm auzit ca ti s-o blocat in viteza. ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa
Bine ca am ajuns cu bine acasa, deja caut kit de ambreiaj.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
mah....ce mai ziceti?
Facem treaba sambata?
Comment
Comment