If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ReBe , sfatul meu este sa mai lasi bautura deoparte si sa cumperis si tu un logan acolo
ps : glumesc sper sa nu te superi
ps2: cu Anca ati mai vb ? Mai vine la intalniri ?
Eh, mi-ar prii un golanel SH... Dar la banii care e dispus TATI sa dea pe masina... Nu prea cred ca-mi permit (1500-2000 oiro). Oricum mi-a promis o masinutza noua peste vreo 2 ani... Of, ce-mi merge gura, si eu nici nu m-am apucat de scoala de soferi, nici macar nu am condus vreodata!
Mai baieti, pentru noiembrie, de saptamana viitoare incolo, la mine nu prea e nimic sigur, daca plec in germania, cand plec si cat o sa stau acolo.
is deacord cu orice data si ora stabiliti voi pentru intalniri, si pentru cei din pitesti etc, doar sa vad daca pot si eu sa fiu in romania ca sa ajung.
in seara asta dupa 7 is in sibiu, la cel care mi-o montat statia si subwooferu, ca mi-am schimbat HU
asadar, JVC-ul meu e de vanzare, dar asta ramane sa stabilesc in seara asta, l-as da cu 180 leuti, asa ca e SH, desi merge impecabil si scoate bine pe boxe, doar ca e folosit ;)
Pai la Balea / Bazna ramane sa vedem weekendul celalalt ca atunci vine Need4speed , weekendul asta ne vedem in Valea Aurie , eu totusi propun ora 16 sa mai prindem lumina ! Ce ziceti ???
Asa asa eu numa in weekendu de saptamana viitoare ajung in sibiu in 15 parca , scuze daca vam indus in eroare ma bucuram si eu ca ajung la intalnire cu 2 saptamani inainte numa
Io sper sa ajungem si noi, io si rebe, ca maine pe la 3 si ceva dupamasa plecam spre bucuresti. Sa vedem daca plecam inapoi sampata pe la pranz sa ajungem pe dupamasa, sau daca plecam duminica...Ramane de vazut si vorbim la telefon.
si vand intr-adevar JVC-ul meu, 170 lei, ca sa scap de el, nezgariat, nelovit, in stare perfecta de functionare, doar ca l-am folosit un an, mai am si garantie la el, cu toate accesoriile si manual ;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment