a fost frumos,asteptam revansa la meciul de fotbal a echipei invinse [valeriu,nelutu ,cristi,vyp si cosmina=cea mai buna jucatoare]3-4 cu [ovi=cel mai bun portar,nicu si familia 21 ady=tibi,adysi narcisa]
Intalnire LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dragilor, eu oricum am un tabel cu toata lumea [aproape] cu nume si numar de telefon. Il atasez aici, si va rog sa-mi comunicati orice eroare (inclusiv daca am uitat pe cineva - nu fiti timizi!) prin PM sau pe mess. Saptamana viitoare o sa-l aduc la intalnire si o sa va rog sa-l completati - sau imi puteti trimite prin PM sau mess datele care lipsesc [confirmarea celor ale caror date le am] - si o sa facem in asa fel incat sa ajunga la toata lumea.Attached FilesŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Spre surprinderea ta sa stii ca masina mea cunoaste si ce e aia noroi, acum noroc ca nu stam la tara sa avem noroaie de 3 degete pe ea.
No ce faci tu vii sau nu vii, baga acolo in lista sa vada lumea ca lupii rai si nebuni sunt primi in parcaresigpic
Comment
-
Maine la intalnirea de Halloween propun sa ne "costumam" masinile sa nu le recunoastem , cine se baga :
1. Bad_Wolf (sa vad cu o trasform in lup rau sa imi alerge caii de sub capota cine stie poate se mai trezesc cativa )
2. CrAzY_WolF ( costumata in oaie sa ma alerge lupu de Bad_Wolf)CrAzY_WolF
Comment
-
ok...io vin deghizat, adica masina, in oier...ati pus-o amundoiLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Mah..si daca vine cineva cu "ursul". ati pus-o toti 3 !!!
Comment
Comment