Bazar Targoviste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• savoiu_rf 82
    replied
    LA APARATORILE DE NOROI DOUA DREAPTA PLUS UNA STANGA SE MAI ADAUGA SI UN PARASOLARTOTUL SCADE LA 5 lei PREDARE IN TARGOVISTE MA PUTETI CONTACTA LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON 0723765174,0766438564!

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Exact alea sunt la vrei le las la 5 lei daca danielriz nu le ia!

Am trei bucati doua de dreapta si una de stanga.
    Last edited by savoiu_rf 82; 12 December 2013, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Alyn97
    replied
    aparatorile de noroi sunt presuletele alea mici de la praguri?

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Danielriz nu mai vrei nene alea acum m am intors din targoviste daca ma sunai ne intalneam sa ti le dau?

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Danielriz mai iei presurile si parasolarul suna ma vineri dimineata sa ne intalnim.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Pai ne intalnim in targoviste sau la petrom razvad vinery sau sambata suna ma pe numerele puse de mine acolo pe forum si ti le dau.

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
    Pretul scade la aparatorile noroi plus parasolar la 6lei sau un litru de benzina predare in targoviste adica 5,50 lei!0723765174,0766438564.
    Ma intereseaza aparatorile de noroi ...cum procedam?

Vand geaca piele harley davidson 500lei
    Last edited by danielriz; 3 December 2013, 10:32. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Pretul scade la aparatorile noroi plus parasolar la 6lei sau un litru de benzina predare in targoviste adica 5,50 lei!0723765174,0766438564.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Vand set aparatori noroi sh fata logan universal clio si megane si noul logan si o aparatoare noroi noua dreapta fata plus un parasolar auto totul la 12lei.ma puteti contacta la urmatoarele numere de telefon si le pot adduce personal in targoviste 0723765174,0766438564 savoiu d. radu-florin aparatorile de noroi au si kitul de prindere.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Vand set aparatori noroi fat cu kit de prindere universal noul logan ,logan ph1,ph2 si megan si clio pret 10 lei.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Ia-ti noul mcv este super tare eu vreau sa mi iau dar variant goala cheala nu mai vreau optiuni doar sa I pun folii pe geamuri atat.

Leave a comment:

• HOME-UCN
    replied
    Ramane sa vedem ce o sa cumpar. Deocamdata astept sa o vand pe asta.

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    ITI cumperi noul logan ?

Leave a comment:

• HOME-UCN
    replied
    Vand Renault Megane 2 din 2007, cu instalatie gpl omologata, km 115.000. Dotari: volan si schimbator imbracat in piele, reglabil, oglinzi electrice si incalzite, perdelute geamuri, xenon faza scurta, follow me home, mp3 cu comenzi pe volan. Pentru mai multe detalii 0727780871

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Vand aparatoare noroi dreapta fata universal logan cu chit de prindere merge si pe clio si pe megane si pe noul logan pret 6lei.aparatoare noroi este noua nouta eu le am luat pentru ca pierdusem pe cea de pe stanga fata si pe dreapta am lasato pe cea veche asa ca cine este interest ma poate contacta la urmatoarele numere de telefon 0723765174,0766438564 savoiu d.radu florin.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google