voi vreti sa faceti post-uri cu "treaba aia" ca v`am mai vazut pe alte thread-uri(grutz si danut)
Sigla Logan Club
Collapse
X
-
ba tata care e faza cu posturile astea ca am mai primit mesaj privat ce imi da careva banii cv sau castig cv daca am multe posturi?? poate sa le sterga de tot ca nu ma incalzeste cu nimik si vb urat daca scriu cu ,,k,, pai daca asa sunt invatat ....Originally posted by iulyancosty View Postvoi vreti sa faceti post-uri cu "treaba aia" ca v`am mai vazut pe alte thread-uri(grutz si danut)
Comment
-
tata gluma ne gluma am primit 2 atentionari ca vb cica sa ma aflu si eu intreaba ba k vb ,,k,, ba nusth ce ba ca umblu dupa posturi si nustiu ce parca as castiga cv dak am mai multe posturi da infine nu ii bag inseamaOriginally posted by danut88 View Poststai ma calm,omu glumi
Comment
-
hmm pai daca fuge loganelu logic k ma ratezi:dOriginally posted by iulyancosty View Postte ratai astazi si totusi cu sigla aia cum a ramas ca poate gasesc si eu unde s-o lipescAttached Files
Comment
-
de sigla o sa vorbesc cu cristi sa ne faca una cu cv reprezentativ din gorj cum au majoritatea si de acolo sa ne alegem noi ... nici vremea nu tine cu noi ca sa le masor
)) sau cine are garaj sa le masoare el ..lugime ,latime fata/spate
id messenger:merlan.alexandru
Comment
-
sa ne spui tata si pretu ca sa stim cat costa, asa e nici vremea nu ne lasa.....Originally posted by bullet88 View Postde sigla o sa vorbesc cu cristi sa ne faca una cu cv reprezentativ din gorj cum au majoritatea si de acolo sa ne alegem noi ... nici vremea nu tine cu noi ca sa le masor
)) sau cine are garaj sa le masoare el ..lugime ,latime fata/spate
Comment

Comment