Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine ai venit Gogule si te asteptam pe la intalniri !

Comment

• flr-ule
      ai rezolvat ceva cu treaba aia?
      ai primit ceva banuti?

Comment

• NZN-ma ajuti cu ceva stickere Logan club,si in fat si in spate.sau care are

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
          am informatia ca B-05-PSS si B-61-PSS ar fi prin Tg. MURES, la firma P.S.S. din Str. Primariei 3 / B.Astept poze de la voi.MULTUMESC anticpat
          nimic, nimic in trafic?????

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
            nimic, nimic in trafic?????
            inca nimik,chiar saptamana trecuta am trecut intentionat pe Primariei,dar nu am vazut pe niciunul....dar las` ca ma mai uit si maine

Comment

• care imi trm si mie un model de fluturas?

Comment

• am si eu o intrebare:acuma sincer sa fiu nu stiu care a zis ca poate sa faca "clean back' la Logan.ar trebui o operatiune din asta si la mine pana is date jos scrisurile,si bineinteles un pret ca doar tote se rezuma la bani

Comment

• Vezi ca Lucicu parca se ocupa cu asa ceva din cate stiu

Comment

• as vrea si eu un bad boy pe FLR:P
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• eu va ajut,daca vreti.dar va costa scump:un fructo sau o inghetata.
                      si eu mi-am luat semnele jos de 2-3 luni,si nu am apucat inca.nu am avut timp.poate daca mai vrea cineva,ma face si pe mine sa imi fac putin timp.
                      daca vrea cineva,facem

Comment

• da eu as-i vrea pe spate sa scot si scrisurile si emblema de Dacia.Unde si cand ne putem intalnii sa vorbim?

Comment

• pe mine ma gasesti maine in corunca de la 8 la 17 la autotop.
                          intrebi la poarta de mine,si ies afara.
                          o sa vb cu piticu si daca sambata e acasa,o sa facem tot.numa sa fie vreme buna.

Comment

• Problema e ca eu lucrez de la 8 pana la 17 chiar si 18.uite las nr meu de tel si cand ai vreme mai ales in weekend poti sa ma suni si vin: 0751012435

Comment

• k
                              o sa iti dau un tel.
                              nu mai vrea nimeni?putem face intr-o zi vreo 5 masini.

Comment

• vreau si eu dar vreau sa vad finalu ) daca numa semenele le scoti alea le stiu si eu
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google