nu cred..dar e frumos tare....
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
de ce n ai dat un semn...sa ies la o barfa?
Comment
-
Am fost la Eforie N. Prin urziceni - Slobozia - cernavoda . Cand am venit am venit pe autostrada si o fost mult mai lejer , am platit 5 lei taxa de pod atat . Am prins o vreme super , consum 1,4MPI - 1166km cu 63 litri consum facut plin la plin si o corespuns si cu ce arata calculatorul .
Comment
-
da, cu ce te pot ajuta? o harta noua ceva?Originally posted by madgogums View PostCunoasteti pe cineva care se pricepe la GPS-uri?
Daca mai are nevoie careva in domeniul GPS actualizari resoftari sau sfaturi va stau la dispozitie
0743801044Logan II Laureat 1.6MPI BlancGlacier MS-85-DAO
Comment
-
in data de 25 septembrie doc(dimsport) va trece prin tg mures in drumul sau spre cluj..care vreti un soft dimsport aveti ocazia...;)
Comment
-
Si eu am fost la sfarsitul lunii august in Eforie Nord si am folosit acelasi traseu si este super.La intoarcere am venit pe Valea Oltului.Calculatorul de la bord imi arata la sfarsitul drumului un consum mediu de 5,8l./km.Si Golanul meu este unul de 1.4.Originally posted by kanu View PostAm fost la Eforie N. Prin urziceni - Slobozia - cernavoda . Cand am venit am venit pe autostrada si o fost mult mai lejer , am platit 5 lei taxa de pod atat . Am prins o vreme super , consum 1,4MPI - 1166km cu 63 litri consum facut plin la plin si o corespuns si cu ce arata calculatorul .
Comment

da nu i in oras acu .

Comment