Fratilor am si eu o intrebare...ce mai face sebalyn?, ca nu am mai auzit nimic de el
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Eu propun sa se faca intalnirile in curte la AutoEuropa,in fata sectiei de tinichigerie
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Hai Cristi ca treci tu si peste asta, e doar o chestiune de timp
Imi pare sincer rau ptr. masina ta. Chiar azi am fost la un lac (la dognecea) si in drum spre el, din padure a trecut o caprioara prin fata mea.. spre deosebire de tine eu am avut putin noroc, era zi.. aveam undeva la 60-70 km/h si a trecut si la distanta.
Comment
-
prea tarziu,nu mai am cu ce vana.Imi cumpar puscaOriginally posted by Jeff View PostAsociatia Vanatorilor si Pescarilor atrage atentia populatiei ca a inceput sezonul de imperechere a caprioarelor cu Loganuri. Reduceti viteza in zonele vizate!
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deci lista pentru arad amu simbata la ora 17:00
plecare timisoara ora 16:00 din timisoara... cei de la sinnicolau cam tot aceasi ora.
prognoza pare favorabila pentru intilnire
1. crististreulea
2.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment

Se intampla numai la Tm faza cu caprioarele sau si in restul tarii?
Comment