Sper ca new stickers sunt pe formatul vechi, adica alea stantard
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
s-a dat ,doar ca au venit si "catzeii" cu "hau hau" si ne-au trimis acasOriginally posted by borisgigi
ce sa intimplat aseara ?
sa dat lumea sau nu
a trebuit sa ma evacuez acas si nam mai putut veni
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
vii la intalniri ... cand se organizeaza ,dai un nr de tel de contact la mareom ca sa te anuntePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Bine ai revenit! Eu propun intalnire sambata la stadion iar cine vrea sa vina sa isi confirme prezenta aici si de asemenea scrieti la ce ora va convine sa fie toata lumea multumitaOriginally posted by virtualmansorini'm back
nu va e dor de o intilnire?sigpic
Comment
-
Da, foarte buna ideea ta Boris. Hai ca facem altceva: Dependentii de viteza care vrem sa ne dam pe circuit sa ne intalnim la ora 14:00 FIX sa mergem la Sinicolau si dupa aceea ne adunam la ora 18:00 FIX la stadion. Ce ziceti? Scrieti aici sa vedem cati ne adunam (eu oricum merg si la Sinicolau, chiar si singurOriginally posted by borisda da
posibil o ecscursie la sanicolau
ca last week nu sau prezentat tovarasii din partid.
)
sigpic
Comment
-
Eu nu am, dar daca vine Sorin are el. Daca nu, ne putem cronometra cu telefonul mobil. In schimb am facut rost de cateva jaloane, pe care le pot aduce cu mine ca sa facem traseul mai interesantOriginally posted by surucronometru aveti vreunul?
)
sigpic
Comment

Comment