Originally posted by boris

Eu sunt acasa...nu am fost in timisoara,ceva neprevazut .
Asteptam poze!
+ stikereala,impresii si altele 

) A fost super baieti, abia astept o noua intalnire la care sa fim si mai multi.
pe langa boris, sorin cel virtual, d-l streulea cu sticker-ele, lau_swat si mai cativa, pe care-i rog sa ma scuze ca nu le-am mai retinut numele pana la ora asta, probabil din cauza berii...hic...
si un "invatacel" cu loganu' lu' tat-su' si cu tat-su' cu tot (bine, n-au fost cu noi, dar au fost in zona). a, si a mai fost si doamna lu' octavian__28, loganista si ea. acu' nu stiu daca din convingere sau necesitate...oricum, in total, in jur de 9 persoane, din care la sucul de la final de la ora 20, am ramas doar 3.
. nu te poti eschiva! am filmarea
.
, la el se poate urca cu incredere
.

Pun si neste poze.
asteptam toate pozele sa apara
pt masina la inceput am avut probleme cu casu nu la citit (memorexu) cred cu alte cd`uri na facut figuri deci urmatoarea intilnire cind vi si o sa fie si gigi mare om sa te dea o tura incet.. la consum
Multam si celui care mi-a aratat drumu' spre casa - un meserias, Boris cumva?

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment