La Oradea se face ceruirea la Auto Bara,pe calea Clujului.Masina mea este din 2005 si am primit si protectiile de aripi.
Program Gratuit De "CERUIRE" La Auto Europa
Collapse
X
-
QUOTE=gogoasha69;168516]Face la toate masinile sau numai la un anumit lot ?[/QUOTE]
Se Fac La Masinele 2004 2005 2006
Se face la aproape toate service-urile din tara si este gratuit este un program antioxidare(antirugina)
este o solutie pe baza de ceara se face la usi praguri stalpi si lonjeroaneOriginally posted by adriSe face la aproape toate service-urile din tara si este gratuit este un program antioxidare(antirugina)
Se face la masinile 2004 2005 2006 este gratuit si se face aproape la toate service- urile din tara este o solutie pe baza de ceara care se introduce in praguri stalpi usi si lonjeroane
[/QUOTE]la masinile 2004 2005 si partial 2006 daca nu sunt probleme de oxidare se primesc si protectiile de aripi GRATUIT care sunt 140 ron EU AM FACUT LA AUTO BARA SI CERUIREA SI OXIDAREA SI SUNT FOARTE MULTUMITAOriginally posted by adri View PostQUOTE=gogoasha69;168516]Face la toate masinile sau numai la un anumit lot ?
Portbagajul Nu Se Vopseste Dar Oricum Nu Am Ridicat Niciodata Mocheta ,bine Ca Nu Mai Este Rugina Acum E Ok
Eu Zic Sa Mergeti La Service Si Daca Nu Primiti ScrisoareLast edited by Cristi_Xp; 22 March 2009, 23:08.
Comment
-
sall si eu am fo informat de chestia asta si m-au chemat (masina ii din 2005) am primit mocca acele protectii oricum le aveam puse de dinainte si s-au uitat in portbagaj la roti acolo si doar intr-o parte s-au vazut urme de rugina, dupa ce am ridicat-o am vaz ca doar acolo au antigonat-o su nus ce drac au facut .DACIA
Comment

ca e din martie 2007

Comment