oricum va fi de fun , am vazut ca cine trece pe podu ala isi rupe masina ,efectiv sare cu ea si se izbeste de o ia mama drq.
Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. mareom cu fiorosul GZB
2. CataFOF
3. Dsign cu Loganul Agitat
4. ovystar(sa-i fie rusine lu' mareom ca nu m-a trecut pe lista participantiilor )
5. bolo ( cu golanul "under construction"
)
aici aproape de mine si sa nu ma bag? ar fi nasol, mai ales ca vreau sa ma distrez un pic, fiind prima chestie de gen la care particip
Comment
-
2. CataFOF
4. ovystar(sa-i fie rusine lu' mareom ca nu m-a trecut pe lista participantiilor )
5. bolo ( cu golanul "under construction" )
cand vine bolo pleaca pamantul de sub noi...
6. bezme sa vada si a mea "circuitul"
))
sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Mergem pana undeva la 20 de participanti, pentru ca trebuie sa ne incadram in 5 ore ca timp de desfasurare a concursului!
Acuma, na daca or fi 22 sau 24, nu ar fi mare problema!
Comment
-
2. CataFOF
5. bolo ( cu golanul "under construction" )
6. bezme sa vada si a mea "circuitul" ))
7. Canto.
Comment
-
oricum, ideea e, cel putin din partea mea, ca sa ne distram ca nimeni nu vrea sa-si rupa masina...nu le avem preparate pentru asa ceva, si daca va mai fi si ceva noroi, mai mult va fi show decat cursa
avem 5 ore de distractie
Comment
-
Pai, daca e fun, fun sa fie!
Maine seara sau duminica seara, o sa va pun si regulamentul concursului!
Comment
-
pai daca MAREOM a deschis lista cu concurenti ,strangeias mana ,asta in caz ca apuca podiumul ,eu zic sa deschid lista cu spectatori ,ca vor fi destul de multi , macar sa stim cu cine ne mai gasim ..........deci
Comment
-
NZN-u nu vrea chiar sa-si rupa masina si vina ca spectator...
http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment

)

Comment